Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

TRAUMAPEDAGÓGIA
Előadás és műhelymunka

Kedves Barátunk!

Ezúton küldöm a Freunde der Erziehungskunst Rudolf Steiners és a Magyar Waldorf Szövetség által közösen szervezett TRAUMAPEDAGÓGIA előadás és műhelymunka meghívóját.

A rendezvényt pedagógusoknak, szociális munkásoknak, és más traumatizált gyermekekkel dolgozó segítőknek ajánljuk.

A rendezvény két részből áll:
2015. november 6-án, pénteken kezdünk egy bevezető előadással a MOM kultúrális központban (1124 Budapest, Csörsz u. 18.). Az előadást 18.00-kor közösen kezdjük a Sophianum által szervezett Biográfia előadással. Így a résztvevőknek lehetőségük lesz eldönteni, hogy melyik témához szeretnének kapcsolódni. A kb. egy órás közös kezdést követően a Traumapedagógia előadást egy másik teremben folytatjuk. Az előadás kb. 21.30-ig tart.

2015. november 7-én (10.00-18.00) mélyebb traumapedagógiai ismeretek szerzésére nyílik lehetőség egy egész napos műhelymunka keretében.

Az előadást és a műhelymunkát a Freunde der Erziehungskunt munkatársai tartják. Mindkét eseményen szinkrontolmácsot biztosítunk.

A részvétel regisztrációhoz kötött.
Regisztrálni az alábbi linken keresztül lehet:

REGISZTRÁCIÓ

Részvételi díj:
Október 15-ig való regisztrálás esetén: 1.000 Ft / fő
Október 15. után: 2.000 Ft / fő

A részvételi díj a helyszínen készpénzben fizetendő. A díjat csak egyszer kell megfizetni, az mindkét esemény, az előadáson és a műhelymunkán való részvételre egyaránt jogosít.

Kérlek, hogy továbbítsátok a meghívót és a csatolt plakátot a pedagógusoknak, szülőknek.

Várjuk a jelentkezéseket.

Üdvözlettel

Szabó Zoltán
ügyvezető

Microsoft Word - traped.doc

A plakát letölthető pdf formátumban a linkre kattintva: Traumapedagógia plakát