Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

Hírlevél 2015.03.02.

GWI_hírlevél_fejléc

HÍRLEVÉL

2015.03.02.

 

Fogadjátok szeretettel – ez alkalommal rövid – hírlevelünket!

 

LEVELÜNK TARTALMA:

PROGRAMOK

  • Szülői estek
  • Elsős hívogató – NYÍLT NAP
  • Óvodás hívogató – NYÍLT DÉLELŐTT

HÍREK

  • ÚJRA! Tavaszi munkálatok az iskolában – Vizy Miklós felhívása
  • Ebédbefizetés – (most már tényleg) a jövő héten!
  • Jelszó

 

PROGRAMJAINK

Szülői estek:

Ezen a héten szülői est lesz március 2-án, hétfőn a 4. osztályban és a gödöllői óvodában, március 3-án, kedden pedig az 1. osztályban. A 3. osztály március 4-re tervezett szülői estje március 9-én kerül megrendezésre!

Elsős hívogató – NYÍLT NAP

Az Elsős hívogató programsorozatunk keretében március 4-én, szerdán Nyílt napot tartunk iskolánkban, amelyre mindenekelőtt a leendő elsős és az iskolánk iránt érdeklődő új szülőket várjuk!

Mivel már nagyon sok a regisztrált jelentkező, jelenlegi szülői körünknek a tanítókkal egyeztetett egyéb alkalmakon biztosítunk lehetőséget a tanítás megtekintésére.

http://waldorf-godollo.hu/elsos-hivogato-nyilt-nap-2/

Óvodás hívogató – NYÍLT DÉLELŐTT

Folytatódik óvodánk hívogató programja is március 7-én, szombaton, amikor is az érdeklődő szülők gyermekeikkel ismerhetik meg az óvoda életét, pedagógusait, tevékenységeit.

http://waldorf-godollo.hu/nyilt-delelott-csaladoknak-a-godolloi-waldorf-ovodaban/

HÍREINK

ÚJRA! Tavaszi munkálatok az iskolában – Vizy Miklós felhívása

Múlt heti hírlevelünkben (http://waldorf-godollo.hu/hirlevelek/egyesuleti-hirlevelek/) közzétettük Vizy Miklós gondnokunk részletes felhívását az iskolánkban elvégzendő feladatokról. Örömmel adjuk hírül, hogy ennek köszönhetően már el is indult a játszótér tervezése Vizy Péter vezetésével, amihez a fedezetet a tavalyi ArboFeszt bevételünk biztosítja. Aki a megépítésben szeretne részt venni, Pétert keresse a 20 339 85 20-as telefonszámon, vagy a vizy.o.peter@gmail.com e-mail címen.

Kérünk Benneteket, gondoljátok át újra, hogy az előttünk álló feladatok közül miben tudnátok részt vállalni! A VTK és a vezetőség koordinálásával sokat dolgozunk azon, hogy az épület hosszú távra, kedvező feltételekkel a miénk lehessen, reményeink szerint új erőkre kapott az utóbbi hetekben ez a folyamat, és így egyre nagyobb lelkesedéssel tudunk belevágni az épület és környékének közös szépítésébe, karbantartásába. A Tér-Erő Napok, a közös munka mindig erőt és lendületet ad ahhoz, hogy újra és újra átélhessük azt az élményt, hogy gyermekeink iskoláját együtt építjük és szépítjük. Szeretnénk, ha ismét a régen megszokott vidám nyüzsgés, tenni akarás lenne érezhető az épület körüli teendőkben is. Szívből reméljük, hogy az eddigi csekély jelentkezők száma hamarosan kibővül és gyermekeink megszépült, biztonságosabb környezeteben tölthetik mindennapjaikat!

Ebédbefizetés – a jövő héten 

Most már valóban a jövő héten lesz ebédbefizetés (ezúton is elnézéseteket kérjük a múlt héten megjelent helytelen információért!): 2015. március 11-én (szerdán), helye az emeleti gazdasági iroda. Az írásbeli megrendelések végső leadási határideje 03.13. (péntek),  a pótbefizetés 03.16. (hétfő).

Banki átutalással a  11784009-20210847 bankszámlaszámra várjuk legkésőbb szintén március 16-ig az ebédpénzeket!

További részletek a honlapon, ahol közzétettük a következő aktuális megrendelő lapot is: http://waldorf-godollo.hu/iskola/iskolai-elet/ebed/

Szeretnénk emlékeztetni Benneteket arra, hogy hiányzás esetében ebédet lemondani (vagy rendkívüli esetben rendelni) minden nap reggel 8:30-ig lehet Haffner Andinál SMS-ben a 30 248 7364-es telefonszámon. Csak azokat az ebédeket tekintjük lemondottnak, amelyekről SMS-ben értesítést kapunk!

Jelszó

Ne feledjétek! Honlapunk védett tartalmaihoz a jelszó: GW2015