Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

WELEDA – WALDORF20 kupon

2020. december 20.

Kedves Waldorf-iskolák!

A WELEDA  – mint antropozófiai alapon működő vállalkozás – elkötelezett a Waldorf-mozgalom irányába. Rudolf Steiner alapítónknak köszönhetően a Weleda 2021-ben ünnepli 100. születésnapját.

Ezért magyarországi forgalmazóként egy különleges lehetőséget kínálunk a Waldorf-szülők, pedagógusok és a Waldorf közösség számára, hogy kedvező feltételek mellett ajándékozhassanak Karácsony alkalmából, ráadásul úgy, hogy vásárlásukkal egyúttal a Magyar Waldorf Szövetséget is támogatják.

Minden magánszemélynek, aki a WALDORF20 kupont használja a www.onlinekosar.hu webshopban, 20% kedvezményt biztosítunk a WELEDA natúrkozmetikai kínálaton túl a webshop teljes kínálatára. A kupont a vásárlási folyamat végén kell érvényesíteni és az akciós árból is levonásra kerül a kedvezmény.

A WELEDA Magyarország Waldorf Vállalkozóként részt vesz az ÉRTED TÁMOGATÁSI RENDSZER -ben: cégünk 5% adományt ajánl fel a Magyar Waldorf Szövetségnek a WALDORF20 kuponos vásárlások nettó forgalma alapján. A Szövetséggel kötött együttműködésünk értelmében a kuponkód 2021-ben is használható.

Csatoltan küldjük a WELEDA karácsonyi ajándékcsomagok tájékoztatóját (pdf-ben letölthető a képre kattintva).

Kérdés esetén szívesen állok rendelkezésükre!

Üdvözlettel:

Kiss-Karasszon Katalin
Ügyvezető
WELEDA Magyarország
1113 Budapest, Rőf utca 9-13.
Mobil: +36-30-6393-357
E-mail: k.karasszon@creativeworld.hu
www.weleda.hu www.onlinekosar.hu