Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

Waldorfeszt: Teljes a zenei program; I. Elővétel vége

Sziasztok!

Alig egy hónappal a fesztivál előtt teljes a 2021-es Waldorfeszt zenei programja! Idén először egy külön elektronikus zenei színpadunk is lesz, a Bükkös, mégpedig az erdőben, bükkfák gyűrűjében. A színpad létrejötte nagyban köszönhető a Free Sequence-nek, akikkel közösen hoztuk létre a koncepciót és a programot.

A Bükkösön kívül természetesen lesz Waldorfeszt nagyszínpad (idén először szabadtéren!) és Szőnyi színpad is. A részletes programért görgessetek egy kicsit lejjebb, a pontos napi bontást pedig a www.waldorfeszt.hu oldalon találjátok.

A zenei program mellett mindig nagy hangsúlyt fektetünk a többi programra is, és most hírlevél feliratkozóként először értesülhettek az előadások és beszélgetések programjainkról!

Hamarosan átlépünk a II. Elővételbe: már csak kedd éjfélig tudtok I. Elővételes áron napijegyet vagy bérletet vásárolni. Belépőitek mellé ha tehetitek, váltsatok fajegyet, hogy zöldíthessük a környezetünket.

Egy hónap múlva találkozunk!

A jegyárnövekedés a 6+6 kedvezményt is érinti, így I. Elővételes áron ezt is csak június 1. kedd éjfélig tudjátok megvenni.
Lefoglalom a szállásom

Szeretnénk zöldíteni a környezetünket, ebben lehettek most a segítségünkre azzal, hogy a belépőitek mellé ültettek egy fát.

Egy fa ültetésének a költsége 2.000 ft, ami fedezi a palántát, az élőmunkát és az eszközöket, amik az ültetéshez szükségesek.

Ha támogatjátok a Waldorfeszt faültetés projektjét, akkor belépőitek mellé tudtok venni egy vagy több fajegyet. A beérkezett összeg teljes egészét az ültetésre fordítjuk. A helyet gondosan választjuk ki, hogy olyan helyre ültessünk, ahol szükség van rá, és csak olyan fákat, amik a környezetbe beleillenek.

Célunk, hogy a fesztivál 2021-től kezdve minden évben zöldítse a környezetét.

A fajegyeket a bérletek és a szállások mellett szintén a www.tixa.hu/waldorfeszt2021 oldalon tudjátok megvenni.

Köszönjük, hogy hozzájárultok környezetünk zöldítéséhez!