Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

WALDORFESZT hírlevél

Sziasztok!

A második hírlevelünket egy programváltozással kell, hogy indítsuk: előző levelünkben a fellépők között volt az Ethnofil is, de sajnos ők mégsem tudják vállalni a fellépést. Az ő helyükre ugrott be az Óperentzia, így velük, és a Barakoo Dobkörrel teljes a nagyszínpadunk programja. Ha kicsit lejjebb görgettek, akkor pedig a teljes idei lineupot is láthatjátok már ;) Nagyon reméljük, hogy nektek is tetszeni fog!

Az előző hírlevelünk óta átléptünk az I. Elővételbe, és már napijegyeket is tudtok vásárolni. A jegyárforduló május 6-án lesz, így már csak pár napotok van, hogy az aktuális árakon vegyétek meg a jegyet, vagy bérletet a Tixán.

Idei újításunk, hogy 6+6 és 1+1 akcióink keretében kedvezményesen tudtok bérletet és szállást vásárolni, amennyiben ezt a kettőt egyszerre vásároljátok meg. A részletekért görgessetek lejjebb, vagy nézzétek meg a honlapunkat, amit folyamatosan frissíteni fogunk programokkal a következő napokban, hetekben.

Idén 100 éves a Waldorf, ezzel kapcsolatban készülünk sok mindennel, de ti is hozzá tudtok járulni a jubileumhoz. A részletekért görgessetek lejjebb.

Ha bármilyen kérdésetek, észrevételetek lenne, csak válaszoljatok erre az e-mailre, vagy írjatok nekünk Facebookon, Instagramon.

Kicsivel több mint egy hónap, és beindul a nyár… Addig még tartsatok ki, és élvezzétek a tavaszt! :)

Üdv,
A Waldorfeszt szervezői


A teljes zenei program

Íme a 2019-es line up. Mi imádjuk! <3 Reméljük, ti is.


Installációs felhívás

2019-ben ünnepeljük az első Waldorf iskola és a Waldorfesztet is inspiráló Waldorf-pedagógia megszületésének századik évfordulóját. Fesztiválunkon megidézzük ennek a száz évnek máig érvényes gondolatait, kreatív hagyományait és szeretnénk a természethez hasonlóan szépen és tisztán előállítani vagy akár alkotni, teremteni olyan dolgokat, melyeket sokáig nézhetünk és csodálhatunk.

A fejünk felett lesz egy nagy (papírmasé) sólyom, ez a sólyom szeretné lerakni a tojásait, amit nektek kellene elkészíteni.

Szeretnénk, ha minél többen eljönnétek, és megépítenétek a tojásokat: bármekkora tojást lehet építeni, bármilyen természetes anyagból, amit találtok a környezetetekben, vagy hoztok magatokkal: kövekből, ágakból, levelekből, virágokból, vagy abból, ami eszetekbe jut. Ami jó, ha a tojásnak tojás alakja van, és úgy rakódik össze, hogy a természet egy ideig még megtűrje magán, hogy sokáig csodálhassuk. A tojások ne szétszórt, halott installációk legyenek, ösztönözzenek cselekvésre, de feltétlenül állítsanak meg, nevettessenek vagy sokkoljanak, gyönyörködtessenek, de semmiképpen se engedjenek el senkit gondolkodás nélkül. Várjuk tehát néhány fős csapatok jelentkezését, akik a fesztivál ideje alatt, június 8. szombat 17.00 óráig megpróbálkoznak a tojások lerakásával, elkészítésével. Minden elkészült tojást megbeszélünk és jutalmazunk.

Érdeklődni és regisztrálni május 30-ig itt lehet:
Murai Gábor, 30/340 31 32, murai.gabor07@gmail.com

Várjuk a jelentkezéseteket!


I. Elővételes jegyek, bérletek, szállás + bérlet kedvezményeink

május 6-ig elérhetőek a Waldorfeszt Tixa oldalán.

Csapjatok le rájuk! :)