Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

Waldorfeszt 2021

Sziasztok!

Nem is hiszitek, mennyire jó érzés újra írni nektek az aktuális infókról, ami végre nem elhalasztás vagy lemondás, hanem egy reményteli bejelentés! Nagyon bízunk benne, hogy idén nyáron már lehet kulturális rendezvényeket tartani, ennek megfelelően készülünk is, és mindent meg fogunk tenni, hogy az aktuális rendelkezéseknek és szabályoknak megfelelően, ésszerű keretek között megrendezzük a 2021-es Waldorfesztet.

Ahogy az online felületeinken láthattátok, a 2021-es dátum a megszokottól eltér, idén egy hónappal eltoltuk a fesztivált annak reményében, hogy megrendezhető legyen. Az idei dátumunk tehát 2021. július 1-4.

Az újraindulás örömére limitált számban elérhetővé tesszük az Újra Early bérletet, hogy az I. Elővételi időszak előtt a leggyorsabbak kedvezményesen juthassanak belépőhöz. Erre május 9-ig vagy a készlet erejéig van lehetőségetek.

A bérletek mellé elérhetővé tesszük a szállásokat is:
▪ 6+6 kedvezmény: 6 faházas férőhely + 6 bérlet, amiből az egyik bérlet ajándék!
▪ Faház
▪ Kempingjegy

Illetve a fa jegyeket, amiről lejjebb írunk részletesebben.

A bérleteket, szállásokat és a fa jegyeket a Tixa.hu/waldorfeszt2021 oldalon tudjátok megvásárolni.

És bár idén egy hónappal később lesz a Waldorfeszt, ettől függetlenül úgy tűnik, hogy idén is mi leszünk a nyár első fesztiválja, szóval nyugodtan mondhatjuk: beindítjuk a nyarat!


Újra Early bérlet

Becserkészek egyet!


Szállás

Lefoglalom a szállásom


Szeretnénk zöldíteni a környezetünket, ebben lehettek most a segítségünkre azzal, hogy a belépőitek mellé ültettek egy fát.
Egy fa ültetésének a költsége 2.000 ft, ami fedezi a palántát, az élőmunkát és az eszközöket, amik az ültetéshez szükségesek.

Ha támogatjátok a Waldorfeszt faültetés projektjét, akkor belépőitek mellé tudtok venni egy vagy több fa jegyet. A beérkezett összeg teljes egészét az ültetésre fordítjuk. A helyet gondosan választjuk ki, hogy olyan helyre ültessünk, ahol szükség van rá, és csak olyan fákat, amik a környezetbe beleillenek.

Célunk, hogy a fesztivál 2021-től kezdve minden évben zöldítse a környezetét.

A fa jegyeket a bérletek és a szállások mellett szintén a www.tixa.hu/waldorfeszt2021 oldalon tudjátok megvenni.

Köszönjük, hogy hozzájárultok környezetünk zöldítéséhez!
Facebook
Instagram
Waldorfeszt.hu