Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

Waldorfeszt 2019
adománygyűjtő kampány

2019. február 28.

Segítsetek, hogy beindíthassuk a nyarat!

Nehezen tudjuk elképzelni, hogy ne a Waldorfeszttel induljon a nyár, de ahhoz, hogy ez 2019-ben is létrejöhessen, most nagy szükségünk van rátok!

A részleteket elmondjuk az alábbi videóban és a www.waldorfeszt.hu oldalon.

Az alábbi mérföldköveket határoztuk meg magunknak a gyűjtésre:

500.000 Ft – A fesztivál szervezéséhez nyugodt, megfelelő környezetet tudunk biztosítani, ami elengedhetetlen a hatékony, eredményes munkához.

750.000 Ft – A Waldorfesztet felkaroló Rügy Egyesülettel számos jogi költség jár. Ha ekkora összeg rendelkezésünkre állna, akkor ezek a költségek fedezve lennének, és a Rügy Egyesület fenntartása biztosított lenne számunkra erre az évre.

1.000.000 Ft – Ebből az összegből a kisszínpadunk programja fedezve lenne, és izgalmasabbnál izgalmasabb zenekarokat tudnánk elhozni nektek.

1.500.000 Ft – A közösségi médiában jelenleg kb 1.500-2.000 ember követ minket. Ha minden követőnk 1.000 Ft-tal támogatna, akkor legalább 1,5 millió Ft gyűlhetne össze, amivel a fesztivál anyagilag stabil lábakon tudna állni, és biztonsággal tudnánk folytatni a szervezést, így létrejöhetne a 2019-es Waldorfeszt.

Kérjük, segítsetek, hogy beindíthassuk a nyarat!

Segítek!