Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

Waldorf Mászó Szakkör

WMSZKedves Gyerekek, kedves Szülők!

Laurán Csaba vagyok, 9 évig a Gödöllői Waldorf Iskola tanulója voltam, jelenleg a Török Ignác gimnáziumban 3. éves gimnazista vagyok.

A 2005-ben Mayer Zsolt és Márton vezetésével megalakult WMSZ-ben (Waldorf Mászó Szakkör) a kezdetektől fogva mászokfalat és sziklát. Több éven keresztül aktív tagja voltam a csapatnak, részt vettem versenyeken és a nyári táborokban. Sajnos a szakkör egy időre megszűnt, ezért jutottam el ahhoz a gondolathoz, hogy idén újraindítsam. Hetente 2 alkalom lesz, az egyiken a hangsúlyt az erősítésre, a másikon a technikai megoldásokra fektetjük, de természetesen mindkét alkalommal lesz idő bőven az utak kimászására is. Minden alkalommal lesz felnőtt felügyelet is az edzéseken: Laurán Csaba, Kiss Tamás vagy Mayer Zsolt személyében.

Időpont: hétfő és csütörtök 15:30-17:00

Helyszín: Gödöllői Waldorf Iskola tornasátra

A szakkör díja (már 2005 óta): 500 Ft/alkalom (az első alkalom ingyenes)

A sport sajátosságait figyelembe véve, és a tanárokkal egyeztetve a szakkörön való részvételt a 4. osztálytól ajánljuk!

Javasolt felszerelés: sportos öltözet melegítő nadrág, vékony talpú tornacipő, esetleg mászócipő, akinek van.

További információ személyesen vagy telefonon,iskola idő után: 06-20-3939645 .

Szeretettel várok minden mozogni vágyót, és köszönöm a bizalmat előre is!

Ifj. Laurán Csaba

Kedvcsináló képeket és leírásokat a régebbi mászásokról, táborokról, versenyekről a http://wmsz1.blogspot.hu/ oldalon találtok.