Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

Waldorf 100 könyvbemutató
író-olvasó találkozó


Kedves Közösségünk, kedves Barátaink!

Egy újabb kedves programra szeretnénk invitálni Benneteket. A Waldorf-pedagógia születésének 100 éves jubileumának alkalmából megjelentetett különkiadásunknak szeretnénk egy ünnepélyes alkalmat, azaz könyvbemutatót, író-olvasó találkozót rendezni 2020. február 7-én, pénteken 18:00 órakor iskolánk euritmia termében.

Várhatóan megjelennek a kezdeti idők hősei és megismerkedhetünk élőben is történeteikkel. Ezentúl várunk mindenkit, aki jelenlegi közösségünkből is közreműködött a kiadvány létrehozásában, valamint ajánljuk mindenkinek, hogy megismerhessétek iskolánk múltját, jelenét, de reményeink szerint a találkozó a jövőbe is tovább vezet minket!

Nagy szeretettel várjuk minden elkötelezett szülő- és pedagógustársunkat és egyúttal közösségünk egykori tagjait — szülőket, tanárokat, régi diákjainkat — egy igazán szívet melengető, megemelő péntek esti programra, terveink szerint finom büfével!