Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

VII. TERMIK Tábor 2014

2014. július 14-23. Bakonynána, Vadalmás-rét

10 napos sátras gyermektáborba várnak a Magonc Alapítvány önkéntesei, egy csörgedező patakokkal határolt tisztáson, a Keleti-Bakonyban. Fergeteges társaság, remek programok és játékok, a hetedik TERMIK Táborban!

Ha nyitott vagy a természet értékeire, és szeretnéd a nyarat igazán jó közösségben, nomád körülmények között, érdekes természetismereti, néprajzi és közösségépítő foglalkozásokon eltölteni, köztünk a helyed!

A táborban résztvevőként 12 fős „családokba” lesztek beosztva, ezek a családok (természetesen egy családfővel kiegészítve) járják végig délelőttönként forgószínpadszerűen a különböző programokat. Ezeken a táborozó gyermekek és a szervezők együttesen ismerhetik meg a táborhely környékének élővilágát, a helyi népszokásokat és mesterségeket, elsajátítják a tájékozódási ismereteket és a szabadtéri főzés fortélyait is.

A délután során kötetlenebb, de a délelőttiekhez hasonlóan színes és változatos elfoglaltságok várnak a táborozókra: a közösség összekovácsolódását segítő csapatépítő programok, játékos vetélkedők, vagy akár a teljes tábor népét bevonó nagy csapatjátékok. Napnyugtakor közös, tábortűz körüli énekléssel, mesehallgatással és színdarabbal zárjuk a tábor napjait.

Mivel minden szervező önkéntesen, azaz díjazás nélkül végzi munkáját, táborunkban nincs klasszikus értelemben vett „részvételi díj”. A 10 napos tábor során az étkezéshez, utazáshoz, közös felszereléshez való hozzájárulás 2014-ben legalább 29 500 Ft.

Időpont: 2014. július 14-23.

Helyszín: Bakonynána, Vadalmás-rét

Jelentkezési határidő: általános jelentkezés: 2014. március 31.
pótjelentkezés: 2014. május 1. (maximum 10 fő!)

Korosztály: 10-14 év (egyéb esetben külön egyeztetés szükséges!)

Részvételi hozzájárulás: 29 500 Ft (utazással együtt)

Szállás: szabad ég alatt, saját sátrakban

Utazás: közösen Budapestről, különbusszal

A táborról és a napi programokról részletes tájékoztatás, valamint online jelentkezési lehetőség található megújult honlapunkon:

www.termiktabor.hu
További információ, jelentkezési tudnivalók:

E-mail:
info@termiktabor.hu

Posta:
2111 Szada, Árpád u. 30.

Telefon:
+36-20-469-0512 (Magonc Alapítvány)
+36-20-430-8427 (Kotormán Ábel)

termik_szines_plakat_2014_web