Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

Veled együtt még több embert kézen foghatunk!

Kedves Barátunk!

Az elmúlt időszakban izgatottan teveztünk, dolgoztunk azért, hogy végre bejelenthessük: jövőre kézenfogjuk egymást és hiánypótló kézműves klubot indítunk Gödöllőn olyan embereknek, akik hasonló programokból egyébként lemaradnának, kimaradnának.

Ismersz fogyatékkal élő, demens idős, vagy megváltozott munkaképességű embert a környezetedben? A Klub nekik (is) szól, hasznos időtöltést kínálva biztonságos, családias környezetben.

A kézműves foglalkozások bizonyítottan fejlesztő hatásúak: az elkészült szép és hasznos tárgyak növelik a készítők önbizalmát, fejlesztik képességeiket.

A kezdeményezés másik célja a hozzátartozók tehermentesítése: ők ez idő alatt ügyeket intézhetnek, vagy egy kicsit lazulhatnak.

Ehhez azonban a Te segítségedre is szükségünk van! A programot a hozzád hasonló magánemberek adományaiból tudjuk megvalósítani: a kézműves alapanyagokra és a foglalkozásvezetők díjának előteremtésére indítottunk egy közösségi adománygyűjtő kampányt.
Így jövőre, amikor már biztonságosan összegyűlhetünk, létrehozhatjuk Gödöllőn a Kézenfogó Kézműves Klubot.

Köszönjük, ha támogatod a kampányunkat!
https://adjukossze.hu/kampany/kezenfogo-kezmuves-klubot-godollore-2116

Holnap lesz ráadásul az #ADAKOZÓKEDD, mely egy globálisan terjedő, jótékonyságot hirdető mozgalom, amit a Black Friday és a Cyber Monday ellensúlyozására hívtak életre Amerikában. Célja, hogy az embereket a nagy vásárlások időszakában arra buzdítsák, hogy odafigyeljenek az elesettekre, egymásra, és adományokkal másnak is örömet okozzanak.

Remek alkalom, hogy ismerőseiddel is megoszd kampányunkat!
Ahhoz, hogy összegyűljön a kitűzött összeg (400.000Ft) minél több emberhez el kell jutnia az üzenetünknek.
Ha esetleg anyagilag nem tudsz most bennünket segíteni, az adománygyűjtésünk népszerűsítése is sokat számít: köszönjük, ha megosztod a felhívásunkat ismerőseiddel szóban, e-mailben, Facebookon, vagy Instagramon!

——————————————————————————————-

Komposztáló szépségverseny – MÉG MA szavazhatsz ránk!

Természetesen az adománygyűjtés mellett más projektjeink is folyamatban vannak, többek között részt veszünk az országos komposztáló szépségversenyen! Hallottál már ilyenről? :)
Az önkéntes nap keretében épített komposztáló kasunk nagy versenyben van, köszönjük, ha te is segítesz egy szavazattal. Csak kedveld a fotót ezen a linken!

Szép hetet kívánok, a teljes Diverzitás-csapat nevében!

Üdvözlettel,

Kovács Réka
Projekt munkatárs
+3620/4751477

Támogasd projektünket, hogy minél több embert kézen foghassunk!
https://adjukossze.hu/kampany/kezenfogo-kezmuves-klubot-godollore-2116