Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

Városi Gyermeknapi futóverseny

Gödöllő városa idén is megrendezi hagyományaihoz híven a Gyermeknapi Futóversenyt május 28-án, reggel 8:30 órakor, melyre szeretnénk invitálni minél több diákot, családtagot, hogy képviseljék iskolánkat, mivel idén is jutalomban részesítik a legtöbb résztvevőt mozgósító iskolát:

  1. Kategória: a legtöbb diákot mozgósító iskola címe (itt csak az intézmény tanulóit fogják számolni)
  2. Kategória: a legtöbb résztvevőt mozgósító iskola címe (itt a már ismert számokhoz hozzáadják a részt vevő szülők és hozzátartozók számát is)

Versenykiírás

A verseny rendezője: Gödöllő Város Önkormányzata, Kirchhofer József Sportegyesület, „Margita 344,2” Turisztikai és Sport Egyesület

Időpont: 2017. május 28. vasárnap 8:30

Gyülekezés, nevezés: 7:30-tól az Alsó parkban a Világfa mellett

Rajt: Alsó park (Lásd a mellékelt térképen)

Cél: Alsó park

Útvonal: Csíkszereda sétány (Alsó park, futókör felé) – Zenta sétány – Bogor sétány – Ady Endre sétány – Isaszegi út – Dalmady Győző utca – Állomás út – Állomás tér – Zywiec sétány – Dunaszerdahely sétány – Zenta sétány – Csíkszereda sétány (Alsó park)

A verseny távja: ~2,4 km

Korosztályok: A diákolimpiai korcsoportoknak megfelelően 6 korosztályban, fiú és lány kategóriákban kerülnek értékelésre a versenyzők.

Díjazás:      Korcsoportonként érmet, pólót, mozijegyet és pizza utalványt kap az 1-3. helyezett korcsoportonként, valamint a fiú és lány kategória első helyezettjei AQUAWORLD belépőt kapnak. Az iskolák közötti – létszámarányos – versenyben a legtöbb tanulót megmozgató iskola serlegdíjazásban részesül.

A verseny eredményhirdetésére 10:15 órakor az Alsó parkban felállított színpadon kerül sor.