Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

Városi Futóverseny 2017

Belvárosi Napok futóverseny

2017.09.09.

V E R S E N Y K I Í R Á S

A verseny rendezője
Gödöllő Város Önkormányzata, Gödöllői Lokálpatrióta Klub, Kirchhofer József Sport Egyesület, Margita 344,2 Turisztikai és Sport Egyesület

Időpont
2017. szeptember 9. (szombat) – 8:30

Gyülekezés, nevezés
7:30-tól, a Világfa előtti területen

Bemelegítés
8:15-től

1. Rajt: 8:30-kor Általános iskola 5. osztályától a diákok
2. Rajt: 8:45-kor Kisdiákok, szülők, babakocsik, kutyák stb.

 Rajt: Gödöllő, Alsó park a Világfa előtti terület
Cél: Gödöllő, Ady Endre sétány, a Kastély előtti rész

Útvonal
Világfa melletti terület – Dunaszerdahely sétány – jobbra Ady Endre sétány – balra Légszesz utca végig – jobbra Fürdő utca – jobbra Isaszegi út – balra Ady Endre sétány egészen a célig.

A verseny távja
~2 km

Korosztályok
A diákolimpiai korcsoportoknak megfelelően 6 korosztályban, fiú és lány kategóriákban kerülnek értékelésre a versenyzők, ezen kívül díjazásra kerül az abszolút férfi és női győztes is.

Díjazás
Korcsoportonként a fiú és lány kategória első helyezettjei AQUAWORLD belépőt kapnak, minden korcsoport első három helyezettje érem díjazásban, illetve Dechatlon vásárlási utalványban részesül. Az iskolák közötti – létszámarányos – versenyben a legtöbb tanulót megmozgató iskolák (1-3. helyezettek) serleg-díjazásban, illetve Dechatlon vásárlási utalványban részesülnek.

A versenyen mindenki a saját felelősségére indul.

a Versenykiírás letölthető a linkre kattintva: 2017 BN Versenykiírás