Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

VÁR tábor

2017. június 30.

Kedves Táborozók!

Szeretettel várunk Benneteket az immár 6. alkalommal megrendezett VÁR táborunkba, melyet idén Pilisszentkeresztre tervezünk, mobil mentes környezetbe.

A szokásos kézműveskedés mellett (Orient Enikő, táborunk tiszteletbeli nagymamája tanít bennünket szépre s jóra), bevetjük magunkat a pilisi erdőkbe és felfedezzük annak rejtett kincseit!

Túraterveink: Dera-szurdok, Dobogókő felé Szent-kút-Mária forrás, Trézsi-forrás, Pilis tető, Zsivány sziklák, mészégető kemencék, Ördöglyuk-barlang, Pilisszentkereszten a Cisztercita Apátság romjai és a Tájház megtekintése. Látogatást teszünk Esztergomba, ahol a vár megtekintése után megkeressük a strandot is!

Miután feltérképeztük a terepet, jöhet a számháború, éjszakai túra, szöcske vadászat és a gitárral kísért tábortűz ropogás!
A tábor ideje alatt mindenkire egy titkos barát vigyáz!

Szálláshelyünkről:
A földszinten 6 fő, az emeleten 17 fő fér el. Ágynemű és hozzá tartozó huzat van az ágyakhoz, de a matracokhoz nincs, így azokhoz hálózsákot hozni kell! A ház körül lehetőség van sátorozásra is!
30 főre felszerelt konyhában magunk készítjük majd ebédjeinket.
http://www.parkerdo.hu/som-hegy

Utazás: Busszal
Részvételi díj: 33.000 Ft, testvéreknek kedvezményt adunk!
Előleg: 10.000 Ft, amit kérünk legkésőbb június 24-ig befizetni, mert le kell foglalnunk a szállást!

Gyere velünk a Pilisbe, szeretettel várunk!
Monostori Judit +36205608821 és Vollárné Farkas Tünde: +36305468540