Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

Ünnepi Daloskönyv

2020. január 31.

Kedves Érdeklődők!

Örömmel adom közre az Ünnepi Daloskönyvet, melyben az évkör tavaszi és nyári ünnepeit kísérő dallamokat gyűjtöttem össze. A könyvben szereplő énekek elsősorban a Waldorf pedagógiai intézmények, óvónők, osztálytanítók, zenetanárok, vallástanárok és nyelvtanárok munkáját hivatottak segíteni.

A farsangi időszaktól kezdve a böjtön keresztül, húsvétra, pünkösdre és János-napra is talál magának dallamot az, aki a különböző életkorú gyermekekkel énekelni vágyik. Mindemellett a kötet egész osztályok számára, énekeskönyvként is használható, s remélem, hogy otthon, a családok ünnepi együttléteit is színesíti majd.

Minden egyes könyv megvásárlásával a sorozat következő kötetének (őszi ünnepkör) nyomdai költségeihez és a szerző müncheni, Valborg Werbeck-Svärdström antropozófiai alapú énekterápiás képzéséhez járulnak hozzá.

A nyári nap melegével kívánom, hogy leljék örömüket e kottáskönyvben.

Szeretettel,

Zólyomi Ernő
zenetanár

Ünnepi Daloskönyv Farsangtól János-napig
Írta és szerkesztette: Zólyomi Ernő
Borítóterv: Kattner Kriszta
Keményborító, varrott, 110 oldal
Az Ünnepi Daloskönyv ára: 3500 Ft
Kiadó: Ocskay Eszter 2000 Szentendre, Nap utca 52. Fszt.18.

Megrendeléseket az alábbi címen várjuk:
unnepidaloskönyv@gmail.com
T.: +36 20-7750-898