Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

2 napos TERMIK Tábortalálkozó
és nyilvános képvetítés 2014

termik 10

Ismét felelevenítjük a TERMIK Táborozókkal töltött 10 nap emlékeit, azaz a hagyományoknak megfelelően idén is tartunk tábortalálkozót! Az eseményen kivetítjük az idei tábor legjobb fotóit, beszélgetünk erről-arról (a jövő évi táborról mindenképp), és persze játszunk is.

A találkozó idén is két részből áll:

1) Nyilvános képvetítés szeptember 20-án 18:00 órakor:

Melyre a táborlakókon és a szülőkön felül minden más érdeklődőt is szeretettel várunk (testvérek, barátok, ismerősök, stb).

A képvetítés és élménybeszámoló 18 órakor kezdődik a Gödöllői Waldorf Iskola épületében, az euritmia-teremben. A befejezés nagyjából 19 órakor várható.

2) Tábortalálkozó, játékok elsősorban a táborozók, esetleg barátaik, segítők és szervezők részére):

Az este további részében a gyermekeket több program várja: játékok, beszélgetés, eszem-iszom és persze a tábori élmények felelevenítése. Az éjszakát is a Gödöllői Waldorf Iskola termeiben töltjük, vasárnap délelőtt pedig további játékokkal, programokkal készülünk.

A részvétel természetesen ingyenes, viszont azt kérnénk mindenkitől, hogy jelentős mennyiségű házi finomsággal (szendvics, süti, saláta, bodzaszörp, gyümölcslé, stb) járuljon hozzá az ellátáshoz. 

Reméljük, hogy már ilyen rövid idővel a tábor után is nagyon hiányzunk Nektek, hiányoztok egymásnak, és ha másért nem, kedvenc tábori eledeletek receptjéért, vagy egy-két mindent eldöntő számháború oda-/visszavágóért eljöttök a találkozóra!

Amit ne felejts otthon, ha mindkét napra jössz:

  • Időjárásnak megfelelő öltözék, cipő (a játékokhoz mindenképp hozz olyat, ami nem baj, ha koszos lesz!)
  • Fej-, vagy zseblámpa
  • Hálózsák, derékalj/matrac (tantermekben alszunk)
  • Igény szerint zuhanyzócucc (tusfürdő, törölköző)
  • És a legfontosabb: a programokhoz szép idő és jókedv :)

Kontakt: info@termiktabor.hu / +36-20-469-0512

Térkép a helyszínről: http://goo.gl/maps/lk9TO

Forrás: https://www.facebook.com/events/716075548440558/?ref_newsfeed_story_type=regular