Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

Téli Magonc Túra

Új évi jubileumi Waldorf-túra

A Magonc Alapítvány fennállásának tizedik évfordulóját szeretnék egy fantasztikus kirándulássorozattal megünnepelni. A programokon Budapest környékének legszebb és legizgalmasabb túrahelyszíneit fedezhetik fel a résztvevők, első alkalommal a Pilis keleti lankáin: 2018. január 13-án felejthetetlen Téli Magonc Túra lesz Leányfalu környékén!

A túrát a legendás Gödöllői Waldorf Kéktúrák atyja, Mayer Zsolt vezeti.

Találkozó

9:10 órakor, Újpest-Városkapunál

Mit kell hozni?

  • Enni- és innivalót (meleg tea ajánlott),
  • időjárásnak megfelelő vízálló öltözéket,
  • fürdőruhát (opcionális),
  • buszpénzt (Diák: 500 Ft/Felnőtt: 1000 Ft)

Program

09:10 Találkozó: Újpest-Városkapu, majd utazás busszal Leányfalura.
10:30-tól kb. 15:30 kirándulás a Pilis gyönyörű lankáin (kb. 10-15 km)
15:30-17:00 opcionális fürdőzés a leányfalui Termálfürfőben (mindenki a jelentkezésnél döntse el, hogy jönne-e a fürdőbe, és kérjük azon később ne változtasson, jegyárak: diák: 1300 Ft, felnőtt: 1850 Ft)
Visszaérkezés Újpest-Városkapuhoz:
16:40 – azoknak, akik nem akarnak maradni a termálfürdőben,
18:40 – azoknak akik maradnak a fürdőben.

Természetesen lehetőség van arra, hogy akik kocsival jönnének, Leányfalun csatlakozzanak. Az autóval érkezőket is kérik, hogy regisztráljanak, az űrlapon tudja mindenki jelezni azt is, hogy külön utazik a csapattól. A találkozó helyszíne Leányfalu, pócsmegyeri rév buszmegálló, időpontja 10:25.

A túrára szeretettel várnak mindenkit és a szervezők kérik, hogy aki szeretne részt venni, töltse ki a jelentkezési lapot (https://goo.gl/forms/AoFlYqVq7ljFOXaz1), hogy tudják hány főre is számítsanak!

Az esemény a facebookon is megtalálható: https://www.facebook.com/events/154825731951550/