Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

Táborajánló
CIRKUSZTÁBOR

Ha nyár, akkor CIRKUSZTÁBOR!!!

Kisütött a nap, kezd virágillattal megtelni a levegő, az erdő hangos a madarak csivitelésétől, éneklésétől. Mi mást énekelnének, mint azt, hogy:

Figyelem! Figyelem! Közeleg a nyár, kezdjetek el készülődni a Cirkusztáborra. Töröljétek le a port a zsonglőrlabdákról, buzogányokról, a virágbotokról, olajozzátok be az egykerekű láncát, mossátok ki a gyakorlóruháitokat és a csíkos pólót, hangoljátok be a hangszereiteket, mert már nincs messze július 6-a, a hétfők hétfője, amikor újra megtelik a Gödöllői Waldorf iskola épülete és tornasátra zsibongó, tettre kész gyermekhaddal. Már a szakácsok is lázasan gyűjtik, válogatják a jobbnál jobb recepteket, írják össze a hozzávalókat, hogy mindenkit jóllakassanak, és a főtéri Sissi fagyizó sem rest! Nem utolsó sorban pedig írja be anya, apa és az egész rokonság a naptárba, hogy július 10-én délután a Főtéren, 11-én 10.00 órakor pedig a tornasátorban Világraszóló Szenzációs Cirkuszbemutatót tekinthet meg a Nagyérdemű!

Szeretettel várnak régieket és újakat a Cirkusztábor tanárai!

Méhes Csaba

CIRKUSZ TÁBOR 2015 plakátLetöltés (pdf): CIRKUSZ TÁBOR 2015 plakát