Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

Szűréssel a mosolyért

Rákszűrést támogathatnak a TESCO vásárlói

A TESCO „Ön választ, mi segítünk” pályázatán ismét gödöllői programot támogathatnak a vásárlók. Ez alkalommal a Magyar Rákellenes Liga gödöllői alapszervezetének pályázatát választották be a második, szavazatgyűjtő fordulóba. A szervezet egy olyan ingyenes szűrőprogramra  pályázott, aminek  keretében szájüregi daganatok és a melanoma szűrés elvégzésére lesz lehetőség.

Programjaikkal szeretnék a lakosság figyelmét felhívni a szűrővizsgálatok, és ezzel kapcsolatban a megelőzés és a korai felismerés fontosságára, hiszen a betegségkorai felismerése jelentősen segíti a teljes gyógyulás folyamatát. Szavazz ránk, és járj szűrésre te is!

Terveik szerint  egy szűrőbusz érkezhet október 5-én városunkba.  A különleges járműnek köszönhetően három-négyszáz fő szűrővizsgálatára nyílik lehetőség.

A szavazás 2019. június 17. és július 14. között zajlik a Tesco áruházakban.

Körzetenként három program közül választhatnak a vásárlók, hogy a pénztárnál kapott zsetonjaikkal, melyiket támogatják. Az egyes körzetek pályázói csak egymással versengenek. A szavazatok számától függ, hogy melyik program kapja a 100 000, a 200 000 és a 400 000 forintos támogatást. Keressék a szavazóládát a gödöllői TESCO áruházban!

https://www.facebook.com/events/2503788656320542/