Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

Szólóest a Regiben!

Ebben a tanévben – a Göllner Mária Regionális Waldorf Gimnázium történetében – első alkalommal kerül megrendezésre a Szólóest! (Persze ebben az iskolában még minden első ízben történik meg. ☺)

Az előadás során 11.-es diákok állnak egyenként a színpadra és nagyközönség előtt éneklik el az általuk kiválasztott dalt zenekari kísérettel.

A Fóti Waldorf iskolában, ahonnan ez a kezdeményezés elindult, izgalmas, színvonalas produkciók születtek az elmúlt hat évben. Reméljük, idén nálunk is így lesz!

A koncertek március 12-én, 14-én és 15-én lesznek iskolánk aulájában, de lehet, hogy ezeken kívül is szervezünk még előadást. Az anyaiskolából érkező diákokat, tanárokat, szülőket elsősorban a március 12-i, szerdán 17 órakor kezdődő előadásunkra várjuk. A jegyeket elővételben árusítjuk majd, hogy láthassuk, hány emberre számíthatunk koncertenként. A felnőtteknek 1000Ft, a diákoknak 500Ft lesz a belépő, de lesznek adományozó jegyek is azok számára, akik támogatni kívánják az osztály év végi kirándulását.

Kérünk benneteket, a mellékelt plakátot helyezzétek el az iskolátok faliújságján, vagy ahol érdemesnek látjátok, illetve emailben is terjesszétek a meghívónkat! (A plakát letölthető innen)

Mindenkit szeretettel várunk:

           A 11. osztály tanulói, Buga Emőke, Kálózi Attila osztálykísérő tanárok és Thurnay Balázs zenetanár.

11. osztály 2014. Szólóest a Regiben  plakát