Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

Sanyi manók tábora
Artúr király udvarában

Köztudott a tény, miszerint hölgyek nélkül a lovagok élete hiábavaló lett volna, hiszen nem lett volna kiért küzdeniük, kitől ihletődniük, kinek szavalniuk. Már pedig úgy néz ki, idén pár ifjú lovag hölgy nélkül marad, hogyha nem bújnak elő hamar a tettre kész kisasszonyok a vár zugaiból…

Gödöllői kézműves és kreatív művésztáborunkba várunk még lelkes lány jelentkezőket, hogy minél többen kalandozhassunk el Artúr király, a lovagok és az udvarhölgyek kivételes, ugyanakkor rejtelmes korába.

Na de kik is voltak valójában ezek az illemtudó, bájos úri hölgyek, amikor nem látta őket az udvar? A lepel alatt igazából tündék és varázslónők bujkáltak! Olyan ügyes kezű, mágikus erőt birtokló leányok, akik nem adták magukat könnyen a lovagok csábításának, és akik nem féltek használni az ősi varázslatban csírázó erejüket.

A kalandvágyó és szorgalmas lánykák megtanulhatnak saját tarisznyát szőni és varrni, ízes tünde kenyeret sütni, verset költeni, szépészeti szereket és elixíreket főzni, énekelni és táncolni, valamint minden olyan kézzel készített alkotást és tárgyat megvalósítani, amire a középkorban egy igazi hölgynek szüksége volt.

Hogyha úgy érzed belül benned is ott szunnyad a varázs, az alkotóerő és a téma iránti szeretet, ne várj tovább, kapd fel gyorsan a bájitalos könyved, és tarts velünk a Grál-táborba!

A táborba már csak 6-14 éves kor közötti lányokat tudunk fogadni!

A tábor időpontja: július 13-17. 

Helyszín: Gödöllő, Présház u. 13.

Maximális létszám: 30 fő

A tábor díja: 40. 000 Ft

Nagycsaládosoknak, testvéreknek, egyedülálló szülőnek kedvezménnyel: 37. 000 Ft

Korosztály: 6-12 éves gyermekek

Jelentkezni Balla Veránál lehet 10.000 Ft előleg befizetésével június 12-ig a Présház u. 13. szám alatt péntekenként.

Tel.: +36 70 275 6641

Email: szabadulomuvesz@gmail.com

Az idei év táborának különlegessége, hogy Balla Vera mentorálásával és részvételével a táborozóból táborvezetővé fejlődött tanítványok szervezik a tábort. A barkácsolást a táborban Buza Dani és testvére Márton fogják tartani, sokan ismerik őket az iskolánkból is, hiszen a barkácsszakkört nekik adta át annak idején Imre József.

Szabó Adri régi diákunk – jelenleg 12.-es a Regiben – a tanítványok megbízott vezetője, munkáját segíti még két kedves egyetemista fiatal.