Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

Regis pólók

Kedves Szülők, Tanárok és Diáktársak!

A Regi 12/C osztálya vagyunk. Művészeti utunkra Portugáliába szeretnénk menni, és ehhez most pénzt gyűjtünk. Ennek érdekében különböző waldorfos témájú pólókat terveztünk, amiket most a waldorf közösségben szeretnénk népszerűsíteni.

Jelenleg három mintánk van: “Regi Turné”, “Steiner”, “Starter pack”. Mindegyik póló rendelhető több méretben is. Hozzávetőlegesen a pólók darabja 3500 forint, de a gyártóval még egyeztetés folyik a termékek pontos áráról.

Igény esetén gyerekméret és pulóver is lehetséges. (Értelemszerűen az árazás ezeknél változik.)

Rendeléskor a következő adatokat adjátok meg: a nevetek, a póló mintájának neve, póló színe (fekete/fehér), méret, darabszám.

Minden rendelést hétfőnként küldünk el a gyártónak, így kérünk titeket, hogy még ez előtt jelezzétek, ha meggondoljátok magatokat, mivel utána már a rendelést nem tudjuk visszamondani! Az elkészült pólókat a Regiben tudjátok átvenni, minden egyébről a megrendelést követően e-mailben tájékoztatunk titeket.

A mintákat csatolva megtekinthetitek, és rendelés vagy bármilyen kérdés esetén elérhettek minket az alábbi email címen: merch.gmrwg@gmail.com, illetve követhettek instagramon, (hogy rögtön értesüljetek az új mintákról): GMRWG.merch.

Reméljük, hogy valamelyik minta megtetszik és rendelésetekkel támogatjátok álomutazásunkat! :)

Köszönettel,

a Regi 12/C osztálya