Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

Regionális Gimnázium Sportcsarnok- és rendezvényterem építése

2016. december 20.

Kedves Szülők, Barátaink, Támogatóink!

Az iskolánkba, a Göllner Mária Regionális Waldorf Gimnáziumba járó diákok száma az induláshoz képest megháromszorozódott és reményeink szerint 3 éven belül a mostanihoz képest 50 %-kal több diák koptatja majd nálunk a padokat. Egy-egy nagyobb rendezvényen érzékelhető, hogy a három évvel ezelőtt még óriásnak tűnő aula, már éppen csak elbírja a majd 300 gyereket és vendégeinket. Ezért álmodni kezdtünk egy új, majdan az egész iskolát befogadó, ünnepeinkhez méltó térről.

Örömmel adjuk hírül, hogy pár napja elfogadta a Kosárlabdázók Országos Szövetsége a Göllner Mária Regionális Waldorf Gimnázium sportegyesületének pályázatát egy új kosárcsarnok és egyben rendezvényterem építésére.

Iskolánk gazdasági működése szilárd alapokon nyugszik, az építkezéshez az önerőt biztosítani tudjuk, a Magnet Bank által adott kedvezményes kölcsönt a leendő épület bérbeadásából fedezni tudjuk majd.

Amivel most az álmunk megvalósulását támogatni tudjátok, amiben most a segítségeteket kérjük:

Közeleg a 2016-os adóbevallás dátuma (dec. 20). Amennyiben cégeteknek, vagy általatok ismert cégeknek legalább 1 millió Forint társasági adó kötelezettsége van, kérjük ajánlja fel közvetlenül az építkezésünkre! Ezen a linken http://www.prwk.hu/tornaterem-epites olvashatjátok el a részleteket, hogyan tehetitek ezt meg.

Támogatásotokat előre is köszönjük!

Vekerdy Dániel, igazgató
Jörg Rudolf, gazdasági vezető