Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

PÁN KLUB

A népszerű Pán klub ebben a tanévben először november 22-én várja szeretettel 18.00 órától közösségünk apraját-nagyját, barátait, ismerőseit egy nagyon kedves új szülőtársunk, Bognár Szilvia népdalénekesnő estjére.

Pán klubot azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy havonta egy pénteki este folyamán tartalmasan és kötetlenül szórakozhassunk együtt. Jó alkalom ez az új barátságok megkötésére, vagy a régiek ápolására. A hely kiváló, egy galéria kiállításokkal, fotelekkel, kandallóval, kítűnő büfével.

A programok körülbelül egy órásak, meghívtunk már “külsős” előadókat is és szülőink, diákjainkközül azokat, akik valamilyen érdekességgel szolgálhatnak nekünk.

Szeretettel várunk a Gödöllő központjában lévő Tessedik Galériában (Lumniczer S. u. 4.), ahol nagy örömünkre még látható lesz művész-szülőtársaink, Balla Vera, Kovács Gabriella és egykori tanárunk Dvorszky Anikó gyönyörű kiállítása mesterük, Rónai Éva textilművész műveivel együtt (http://waldorf-godollo.hu/szakadatlan/).

​​​​​​​​​​​Vizy Miklós
klubvezető

Ízelítőül a műsorból:

Bognár Szilvia (ének)
Kónya István (reneszánsz lant)

Magyar reneszánsz emlékek írott forrásokban és a néphagyományban, lanton és énekben.

  • históriás- és történeti énekek
  • egyházi népénekek, archaikus népi imádságok
  • Vásárhelyi András, Wathay Ferenc költeményei
  • Balassi Bálint énekelt versei
  • szerelmi- és virágénekek
  • mulattató- és lakodalmi dalok

rutafa_CD borito