Horváthné Gfellner Csilla – óvodapedagógus, óvoda vezető

Gfellner CsillaHorváthné Gfellner Csilla vagyok.  Három gyermek Édesanyja, s 20-30 gyermek óvónője. Szeretem a Gyerekeket, az Embereket és az Életet. Erős bennem a vágy, hogy megfejtsem, megsejtsem azt a titkot, amivel egy Kisgyermek/felnőtt hozzánk érkezik. Szeretném észrevenni valódi szükségleteiket, s aszerint alakítani körülöttük az életet. A Waldorf pedagógia az egyik legnagyobb ajándék az életemben.

Tanulmányaim, végzettségeim:

Apáczai Csere János Tanítóképző Főiskola, Óvóképző szak – óvodapedagógus
Waldorf Óvodapedagógiai Szeminárium – Waldorf Óvodapedagógus
Waldorf Óvodapedagógiai Mentor képzés – Waldorf pedagógiai mentor
Apor Vilmos Katolikus Főiskola – pedagógus szakvizsga
Vezetői Kerekasztal
Pszichofonetika képzés
Utak a Minőséghez, minőségbiztosítási eljárás, képzés

 

Oroszné Szabó Csilla – óvodapedagógus
Czimer Beáta – óvodapedagógus

Nyíregyházán nőttem fel egy hétgyermekes család második gyermekeként. Waldorf óvodába és Waldorf iskolába jártam, az érettségi vizsgámat is itt szereztem meg. 2011 őszén kezdtem meg főiskolai tanulmányaimat az Eötvös Lóránd Tudományegyetem óvodapedagógia szakán, 2014 tavaszán pedig sikeres záróvizsgát tettem. Szakdolgozatomat a Waldorf-pedagógia témakörében írtam, „Ritmusok szerepe a Waldorf –óvodában” címmel.

2014 őszétől dolgozom a Gödöllői Szabad Waldorf Óvodában.

Gerendai Zsuzsanna – óvodapedagógus

Gerendai Zsuzsanna vagyok, óvópedagógus. 3 gyermekem van, a munkámat 13 évvel az első gyermekem megszületése előtt kezdtem, akkor még állami keretek között. Amikor a harmadik gyermek is óvodás lett, már tudtam, hogy az én valódi utam a waldorf, és egy évig mint szülő, azután , -2016 óta– mint óvónő dolgozom a Gödöllői Szabad Waldorf Óvodában. Az addigi útkeresésből egy nagyon intenzív, csodálatos folyamattal kezdődően “út-találás” lett, ami arra ösztönöz, hogy a mai kor kivételesen időszerű feladataiba bátran beleállva tegyek a szabad szellemi élet, az ember, mint szabad lény Krisztus felé történő felemelkedése segítésében.

Jelenleg az óvoda kísérleti kerti projektjében dolgozom, ezt a különleges létet féltett gyermekemként szeretem, és vagyok rá nagyon nagyon büszke.

Tanulmányaim:

Bem József Óvónői Szakközépiskola
Budapesti Tanítóképző Főiskola Óvodapedagógus szak
Segítő -fejlesztő pedagógiai kurzus, Farmpedagógia irány

…de a mai napig minden nap tanulni indulok a gyerekek közé…

Klotz Györgyi – óvodapedagógus
Barthel-Rúzsa Barbara – pedagógiai segítő
Hannus Katalin – pedagógiai segítő
Farkas Éva Józsa – pedagógiai segítő
Havasi Erika – pedagógiai segítő