Horváthné Gfellner Csilla – óvodapedagógus, óvoda vezető

Gfellner CsillaHorváthné Gfellner Csilla vagyok.  Három gyermek Édesanyja, s 20-30 gyermek óvónője. Szeretem a Gyerekeket, az Embereket és az Életet. Erős bennem a vágy, hogy megfejtsem, megsejtsem azt a titkot, amivel egy Kisgyermek/felnőtt hozzánk érkezik. Szeretném észrevenni valódi szükségleteiket, s aszerint alakítani körülöttük az életet. A Waldorf pedagógia az egyik legnagyobb ajándék az életemben.

Tanulmányaim, végzettségeim:

Apáczai Csere János Tanítóképző Főiskola, Óvóképző szak – óvodapedagógus
Waldorf Óvodapedagógiai Szeminárium – Waldorf Óvodapedagógus
Waldorf Óvodapedagógiai Mentor képzés – Waldorf pedagógiai mentor
Apor Vilmos Katolikus Főiskola – pedagógus szakvizsga
Vezetői Kerekasztal
Pszichofonetika képzés
Utak a Minőséghez, minőségbiztosítási eljárás, képzés

 

Oroszné Szabó Csilla – óvodapedagógus
Czimer Beáta – óvodapedagógus

Nyíregyházán nőttem fel egy hétgyermekes család második gyermekeként. Waldorf-óvodába és Waldorf –iskolába jártam, az érettségi vizsgámat is itt szereztem meg. 2011 őszén kezdtem meg főiskolai tanulmányaimat az Eötvös Lóránd Tudományegyetem óvodapedagógia szakán, idén tavasszal pedig sikeres záróvizsgát tettem. Szakdolgozatomat a Waldorf-pedagógia témakörében írtam, „Ritmusok szerepe a Waldorf –óvodában” címmel.

Czimer Beáta

Gerendai Zsuzsanna – óvodapedagógus
Barthel-Rúzsa Barbara – pedagógiai segítő
Hannus Katalin – pedagógiai segítő (dajka)

1976. nyarán születtem, Törökbálinton nőttem fel. Közgazdasági szakközépiskolában érettségiztem, majd néhány évig hatórás munkaidőben egy kisfiút nevelgettem kilenc hónapos korától az óvodakezdésig. Ezt követően abbéli meggyőződéssel, hogy valami „komolyabb” munkahelyen kell tapasztalatot szereznem ahhoz, hogy a későbbiekben boldogulhassak a munka világában, elhelyezkedtem egy bankban, ahol nagyobbik fiam születéséig dolgoztam. Ez a fiú idén iskolás lett, a kisebbik is óvodás már, így elérkezett az ideje, hogy újra munkába álljak. Részmunkaidőben dolgozom az óvodában, ezzel párhuzamosan megkezdem az óvodapedagógus képzést.

Farkas Éva Józsa