Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

NAPÚT ’10 Összművészeti Ünnep

Út a Közép Misztériumához – szeptember 29. – október 1.

Piliscsaba – Stephaneum

Mihály napi három napos ünnepünkre szeretettel várunk benneteket!

A rendezvény elejétől a végéig egy egységes műként lett megkomponálva, a kiállítás, színdarab, az előadások, az euritmia, és középen az Agora.

Célunk volt, hogy most először Magyarországon kísérletet tegyünk arra, hogy  közérdekű, mindenki számára fontos témákban, művészetek által inspirált térben és időben hangozzanak el szavak, érlelődhessenek új gondolatok, jövőbeni együttműködések születhessenek.

Erre tesz kísérletet az Agora is szombat délután, ahol művészet, antropozófia, nevelés, vallás, gyógyítás témában fognak elhangozni a legaktuálisabb kérdések többek között Karkus Ottó, Silye Imre, Dr.Szőke Henrik és Takáts Péter vezetésével (Az előadókról bővebben: Program_Előadók-3.pdf).

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy nem szakkonferenciára készülünk, hanem közérdekű, az élet különböző területein tevékeny és tenni akaró embereket várunk!

Ilyen irányban készülnek külföldi előadóink is: Anezka Janátová, David Newbatt, David Voda, Maja Dobiasz-Krysiak, Prof.Dr.Phil.Reinhold Faeth

Ha iskolátokból/intézményetekből összefogva 10 ember regisztrál az ünnepre, csoportos kedvezményt adunk a teljes hétvége ára ebben az esetben 12.500,-Ft/fő.

Az alábbiakban közzétesszük a programot és egy részletesebb ismertetőt az előadókról, e mellett a honlapon is megtalálható minden fontos információ: www.naputasok.hu

Jegyvásárlással, regisztrációval kapcsolatban, ha kérdésetek van, hívjatok a 70/386-6064- es számon, vagy várom leveleiteket!

Üdvözlettel,
Hódosi Helga
szervező