Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

Művészetterápiás kurzus
Martin Keiserrel

Kedves Waldorf Iskolák, Résztvevők és Érdeklődők!

Örömmel értesítünk benneteket, hogy a Martin Keizer által vezetett művészetterápiás kurzust folytatjuk a Nyíregyházi Waldorf iskolában. A világban és a közvetlen környezetünkben zajló események átélése mindannyiunkban belső munkát és erőt igényel, viszont ennek megértésén és a tovább lépésen már közösen is munkálkodhatunk. A közeli jövőbe tekintve Pünkösd is üzenetet hordoz, hisz annak lényegi tartalma is egy közösség létrejöttével tudott megvalósuláshoz jutni.

A kurzus a jelenlegi különleges helyzet és a közelgő ünnepre készülés jegyében fog telni, melynek időpontja:

2020. május 30. szombat 10:00 – 17:00

A kormányrendeletek által meghatározott követelményeknek természetesen meg kell felelnünk, emiatt fontos, hogy pontos létszámot tudjunk. Kérünk benneteket, hogy részvételi szándékotokat most előzetes regisztrációval jelezzétek – ha lehet minél hamarabb – a következő e-mail címen Bajnóczi Szilvinek: sz1bajnoczi@gmail.com.

A  részvételi díj továbbra is 5000 forint. Az étkezést ez alkalommal mindenkinek a saját maga számára kell biztosítania és a résztvevők segítségét kérjük a foglalkozás utáni rendrakásban is.

Kurzus helyszíne:

Nyíregyházi Waldorf Iskola – Nyíregyháza, Kölcsey utca 8. szám

Szeretettel várunk!

A Szervezők

Waldorf Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és AMI

4400 Nyíregyháza, Kölcsey u. 8.
42/500-870