Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

Monofaktúra Kézműves Műhely

A tavalyi évben havi egy alkalommal tartottam Monofaktúra Kézműves Játszóházat  a suliban. Nagy örömömre szolgált, hogy mindig szép számmal vettek részt a gyerekek rajta.

Az idei évben ezen fellelkesedve úgy gondoltam, hogy heti rendszerességgel is szívesen tartanék szakkört.

Szeretettel ajánlom mindazoknak, kik szeretnek belefeletkezni ujjaik összehangolt játékába és gyönyörködni a különböző anyagok átalakulásában!

Játszótársaink a papír és a textil!

Kimeríthetetlen azon lehetőségek száma, melyek felfedezésünk kapujában sorakoznak.

Technikákat, lehetőségeket mutatok foglalkozásaink során, de a hangsúly az önfeledt alkotói folyamaton van.

Egy ilyen közös együttlét alkalmat ad arra, hogy felidézze a  hajdani guzsalyasok hangulatát, mikor lehetőség nyílt trécselésre, fontos dolgok átbeszélésére, éneklésre, miközben a kezek önálló életre keltek és serényen dolgoztak.

A Monofaktúráról itt olvashatsz még: http://nemezoo.hu/monofaktura/

„Szeretem a Monofaktúra szakkört!

Nagyon tetszik és az is igaz, hogy valahogy megbátorít. A halkak úgy csivitelnek, mint a verebek a villanydróton! A gyávák azonnal bátran keverik a színeket, bátran vágnak, még ide egy kis kört, még ide egy kis szív, készítjük a papírterítőt! Egy szó, mint száz, nagyon tetszik!!!”

Bekő Anna

Időpont: péntekenként 14.00-15.30-ig

Helyszín: Ákos bácsi rajzterme

Foglalkozást vezeti:

Monostori Judit

06(20)560-88-21
istokcsalad@gmail.com