Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

MESÉS RECEPTEK – A VILÁG ÍZEI

Kedves Érdeklődők!

A Solymári Fészek Waldorf Iskola idei 12. osztálya a hagyományokhoz híven elkészítette mesekönyvét, egy rendhagyó formában. Örömmel mutatjuk be a Mesés Receptek könyvünket, amiben 4 történetet olvashattok el, a klasszikus Kőleves meséjétől, a saját mese-szerzeményünkig. Mindegyikhez egy-egy recept fűződik, amit könnyen el lehet készíteni, akár a gyerekekkel együtt.

Számos adventi bazárba elvittük a könyvünket, hogy eljusson az érdeklődőkhöz, viszont a távolabb eső Waldorf iskolákban / óvodákban nem sikerült személyesen megjelennünk, ezért ebben a levélben lehetőséget kínálunk a mesés, receptes könyvünk megismerésére, megszeretésére és postai megrendelésére. A bevételből az év végi művészeti kirándulásunk költségeit fedezzük.

Az alábbiakban olvashatjátok Karkus Ottó ajánlását:

Kedves (Leendő) Olvasó!

Talán mindannyian emlékeztek a gyönyörű színekre, amit az őszi erdő kínál nektek, amikor sétáltok benne! Talán mindannyian emlékeztek azokra a finom ízekre, amit akkor éreztetek, amikor gyermekként meglátogattátok a nagymamát és ő a kedvenc ételeitekkel kínált titeket. Talán mindannyian emlékeztek a csillogó gyermekszemekre, amelyek egy mese hallgatása közben ragyogtak fel.

Ha kezetekbe veszitek ezt a könyvet és fellapozzátok, akkor elmerülhettek a színek csodálatos világában, a szép formák harmóniájában. Tiétek lesz az őszi erdő. Ha kezetekbe veszitek ezt a könyvet, fellapozzátok és elkészítitek a recepteket, új ízeket fedezhettek fel.

 

Nézzétek, főzzétek, olvassátok olyan szeretettel, amilyen szeretettel a diákok szerkesztették, rajzolták, készítették és amilyen szeretettel ajánlom én mindannyiótoknak!

2018 novembere, Karkus Ottó

Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődésedet, kérjük írd meg erre az email címre hány könyvet és hová szeretnél rendelni, mi válaszlevélben küldjük a banki utaláshoz szükséges adatokat és egy-két munkanap múlva már a kezedben foghatod a Mesés Receptek könyvünket. A könyv ára 2800Ft + postaköltség.

Ajánljuk hogy ha egy iskolából / óvodából többen is szeretnétek rendelni érdemes együtt, így a postaköltség kedvezőbb.

Tisztelettel, szeretettel, köszönettel:

A Fészek Iskola 12. osztálya
feszek.12osztaly@gmail.com