Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

Méhes Csaba — Pisztráng pácban pénteken

Kedves Mindannyian!

Pénteken este 19.00 órakor várunk minden érdeklődőt egy vidám színházi estre, melynek bevételét a Gajewszky család tűzkárának enyhítésére szánunk.

A előadás facebook eseményét ezen a linken érhetitek el: https://ti.to/gyogyito-gondolatok/pisztrang-pacban

Jegy vásárolható interneten is, de a helyszínen is. Illetve hogy ha sajnos nem tudtok eljönni, találtok a jegyvásárlásnál adományozási lehetőséget is.

Ha nem olvastátok volna részletesen az esemény célját, és a fontos információkat, idemásolom.

Izgatottan készülünk az előadásra, és nagyon várunk benneteket.

Szeretettel,
Csaba

A közelmúltban történt egy tragédia a közvetlen környezetemben. Nagyon kedves barátaink, a Gajewszky család háza kigyulladt. Hála az Égnek nem égett le, de a házban hatalmas kár keletkezett, gyakorlatilag lakhatatlanná vált. Ez a család egy végtelenül kedves, közvetlen, minden pillanatban segítőkész és tettre kész csapat. Waldorf óvodát, iskolát, gimnáziumot alapítottak, ha bárki bajba kerül, azonnal segítenek anyagilag, tettekkel vagy hasznos jó tanáccsal. Tizenhat éve ismerjük őket, a gyermekeink együtt nőttek fel (még folyamatban van…), azóta bámulom azt az erőt, önzetlenséget és empátiát, amivel a világ felé fordulnak.

Most ők kerültek bajba, és én a magam eszközeivel megpróbálok hozzájárulni ahhoz, hogy mihamarabb újra otthonuk lehessen. Erre hívlak Benneteket. Gyertek el erre az előadásra, szórakozzatok jól, nevessetek egyet együtt (az a tapasztalat, hogy ez így lesz), és a megvásárolt színházjegy árával segítsetek Ti is!

A meghirdetett 2000 Ft egy ajánlott, minimális jegyár. Ha van módod nagyobb összeget fizetni, és a tapasztalatod is az, hogy a színházjegyek általában többe kerülnek, megteheted: A jegyvásárláskor felülírhatod a megadott 2.000 Ft-ot az általad választott összeggel.. Sőt, ha jobban tetszett az előadás, ha jobban érezted magad, mint amire számítottál, a helyszínen is kiegészítheted a jegyvásárlaskor kifizetett összeget.

Sajnos nem tudsz eljönni, pedig támogatnád az ügyet? Vegyél támogatói jegyet!

Minden forintnak lesz helye, az előadás teljes bevétele a Gajewszky-ház lakhatóvá tételére fordítódik.

Jegyet vásárolni, és adományozni a következő link segítségével tudsz:
https://ti.to/gyogyito-gondolatok/pisztrang-pacban

Az előadásnak korhatára nincs, de inkább 10-11 éves kor fölött javasolt a megtekintése.

Amennyiben az járványügyi előírások miatt nem lehet megtartani az előadást, a megváltott jegyek egy későbbi előadásra érvényesek maradnak.

Köszönet a Göllner Mária Regionális Waldorf Gimnáziumnak, hogy az előadás megtartásához térítésmentesen rendelkezésünkre bocsátja az intézmény auláját, és a Jövőképző Egyesületnek a jegyértékesítésben nyújtott technikai segítségéért!