Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

Máhr Attila Fotókiállítása Gödöllőn

2013. október 27.

plakatgodollovegleges3_A4Fotókiállítás nyílt a Városházán volt szülőtársunk, Máhr Attila kerékpározásról szóló fotóiból! Megtekinthető október 27-ig a gödöllői Polgármesteri Hivatal földszinti termében minden munkanapon 8.00-16.30 óráig.

Máhr Attila rengeteg szemet gyönyörködtető fotót készített iskolánk életéről, ünnepeinkről is, nagy szeretettel ajánljuk kiállítását mindenki figyelmébe!

A godollo.hu portál így ír erről:

„Máhr Attila kerékpáros fotóiból nyílt kiállítás a Városháza földszinti galériájában. A képek a Bike Zone kerékpáros egyesület életéből ellesett pillanatokat örökítik meg. A kiállítást Tóth Tibor alpolgármester nyitotta meg, aki elmondta, a város jelenleg a kerékpáros közlekedés fejlesztésére koncentrál, de emellett fontosnak tartja a szabadidős kerékpározást is. A megnyitón a felnőttek mellett a gyerekek is szép számmal vettek részt.”

Forrás: godollo.hu, youtube