Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

Magyar Waldorf Szülők
5. találkozó

A Magyar Waldorf Szülők Szövetségének szervezői köre a Nyíregyházi Waldorf Iskola pedagógusaival és szülői közösségével egyetértésben – a releváns egészségügyi és kormányzati forrásoktól származó információkra alapozva – úgy döntöttünk, hogy a 2020. március 27-28-ra tervezett Waldorf-szülői találkozót elhalasztjuk.

Részletek a honlapunkon: waldorfszulok.hu

 

Ismét Waldorf szülők találkozója!

A Regiben tartott őszi találkozón elkezdtünk foglalkozni a biográfiával, személyes életutunkkal. A visszajelzéseitek, valamint a találkozónknak ezúttal otthont adó, idén 21 éves Nyíregyházi Waldorf Iskola szülői körének kérése alapján ezt a témát szeretnénk egy új szintre emelni, és az intézmények életútjának kérdésével összekapcsolni.

Olyan kérdésekre keresünk együtt választ, mint hogy miként fejlődik egy ember? A fejlődésünk szakaszainak milyen összefüggéseit ismerjük? Milyen felnőtté válik egy adott gyermek? Egy szervezetnek, intézménynek is van életútja? Melyik szakaszban mi a feladatunk? Mit mond a biográfia az emberi életút törvényszerűségeiről? Mit mondanak a szakemberek a szervezetek életútjáról?

A fókuszt mi adjuk – a kérdéseket Ti hozzátok. A találkozó ezúttal is úgy lesz felépítve, hogy teret adjon a saját kérdéseknek, akár más, szülőket érintő témákban is, és mélyebb közösségi feldolgozásokat, ismerkedéseket és beszélgetéseket tegyen lehetővé.

Találkozunk tehát 2020. március 27-28-án Nyíregyházán.
Bővebb információ és jelentkezés: waldorfszulok.hu

A Magyar Waldorf Szülők Szövetségének szervezőcsapata nevében:
Skarka Cili