Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

Kiadó nyaraló

Nyaralás Visnyeszéplak ökofaluban

Örömmel osztjuk meg Veletek a lehetőséget, amit mesébe illő Fecskefészek névre keresztelt vályogházacskánk rejt magában. A páratlan szépségű környezetben található szórványtelepülésen meglelheted mindazt, ami testnek-léleknek megnyugvás, töltekezés lehet: erdőségek, elnyúló rétek, az érintetlen természet hangjai, igazi csend, fényszennyezéstől mentes, ezercsillagú égbolt.

Jöjj egymagad, hogy megleld belső hangodat, jöjj pároddal, hogy a természetben zavartalanul egymásra találjátok, vagy jöjj gyermekekkel, hogy megéljétek a tágas terek felszabadító erejét.

A „fészek” minden kényelemmel felszerelt, a környezettudatos szemléletmód azonban nélkülözhetetlen. A víz itt különösen drága kincs, ezért az itt élők gyengéd figyelmmel használják, összhangban a kútjaikat tápláló erek hozamával. Fontos továbbá a csend, a nyugalom megőrzése és az egymás iránti tisztelet. Ezekkel kapcsolatban kérlek tartsd be a házban olvasható útmutatást!

Este a teraszon megpihenve élvezheted a békét, a nyugalmat, napkeltekor, délben és napnyugtakor pedig a helyi harang szavát.

Bérbe vehető 3 főig 9.000 Ft/nap/ház, 4-6 fő között 12.000 ft/ nap/ház.

Készítettünk neked egy leírást és néhány szórólapot a környéken található egyéb programokról.

A további részletekről édeklődni és jelentkezni:

Balla Veránál a +36 70 275 6641-es számon vagy
a szabadulomuvesz@gmail.com email címen lehet.

Balla Vera és Hruska Marek