Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

Készülünk
a BELVÁROSI NAPOKRA

Gödöllő egyik legnagyobb városi rendezvénye a sok éves múlttal rendelkező Belvárosi Napok programsorozat, hagyományosan szeptember első hétvégéjén.

Egyesületünknek ebben az évben is lehetősége lesz megmutatkoznia Gödöllő polgárai előtt szeptember 7-8-án a Belvárosi Napok keretében megrendezett Civil Utcán.

A Civil Utca hagyományainak megfelelően ilyenkor a gödöllői civil szervezetek egy standot felállítva tudnak ismertető anyagokat bemutatni, csalogató programokkal megismertetni az érdeklődőket.

Itt tavaly mutatkoztunk meg először egy kiállítással – diákjaink munkáiból – és kézműves foglalkozásokkal. A nagy sikerre való tekintettel és a kialakított jó kapcsolatoknak köszönhetően idén már a szervezés megkezdésekor bennünket is számon tartottak és sikerült egy remek helyet kapnunk a Civil Utca bejáratánál, a Kastélykert étterem mellett! Most is kiállítással készülünk, és a Szigetkék alkotóműhellyel együttműködve kézműves foglalkozásokat is tartunk.

Gyertek minél többen és nézzetek meg bennünket, szóljatok ismerőseiteknek, barátaitoknak is! Nagy szeretettel várunk mindenkit!

belvárosi napok 2012