Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

JÚLIUSI JÁTÉKSZERDÁK

A Csiribiri program lehetőséget biztosít arra, hogy olyan új kezdeményezéseket is kipróbáljunk az iskolában, amelyek már a korábbi évek során ötletként többször is felmerültek – ilyenek például a nyári ügyelet, nyári közösségi programok.

DSC_1299

Ezért arra gondoltunk, hogy idén nyáron heti egy alkalommal, szerda délelőttönként JÁTÉKSZERDÁKAT tartunk az iskolában, amelynek keretében minden leendő és jelenlegi iskolásunkat szülőkkel vagy szülők nélkül szívesen látjuk egy közös játékra, sportolásra, kézműves tevékenységekre. Szeretettel várunk még ezekre az alkalmakra gödöllői és szadai óvodásokat is családjuk kíséretében!

DSC_1359 DSC_1363

Kettős célunk van ezzel a programmal: egyrészt kisgyermekek mellett mindannyiunknak szüksége lehet nyáron is egy-egy szabad „felnőtt” délelőttre, addig szívesen vigyázunk a gyerekekre az iskolában; másrészt már a Tavaszi zsongás rendezvényünk alkalmával is megtapasztalhattuk, hogy nagyon jó érzés „csak úgy” együtt lenni, ebben a közösségben, és ezeket a jó hangulatú közös összejöveteleket is szeretnénk folytatni.

DSC_1375

Ezért mindkét formában szeretettel várunk mindenkit: csak a gyerekeket is, és a családokat együtt is. Óvodás kisgyermekek esetében kérjük, hogy valamely családtag mindvégig maradjon a gyermekkel.

 

Időpontok:

Július 3. 9-14 óráig – helyszín: iskola

Július 10. 9-14 óráig – helyszín: iskola

Július 17. 9-13 óráig – helyszín: Erzsébet-park (közös kirándulás, piknik)

Július 24. 9-14 óráig – helyszín: iskola

Július 31. 9-14 óráig – helyszín: iskola

 

Akik várnak Benneteket szerda délelőttönként: Balajti Ilona, Fábián Zsuzsa, Kecskés Judit, Kuntz Orsolya, Mincsik Krisztina, Szalai Imre – legalább 3 felnőtt jelenlétét minden alkalommal biztosítjuk.

DSC_1374

Örülünk, ha hoztok enni- és innivalót, jókedvet, valamint akár újabb ötleteket is, hogyan tudnánk minél inkább a közösségünk számára építővé tenni ezeket a délelőttöket. Minden alkalommal tervezünk a játékok mellett kézműves foglalkozásokat, valamint ételkészítést is (saláták, szendvicsek), amit délben együtt elfogyasztunk.

Első alkalommal július 3-án szerdán délelőtt, 9 órától 14 óráig várunk szeretettel mindenkit az iskolában!

Örömmel vesszük, ha előzetesen jelzitek részvételeteket Kecskés Juditnak e-mailben (judit@csiribiri-csaladbarat.hu), hogy jobban felkészülhessünk a rendezvényre.

Szeretettel vár Benneteket:

a Csiribiri csapat

(a fotókat Monostori Judit készítette a tavaszi zsongáson)