Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

Jövőépítő nap

Szeretettel várjuk minden szülő- és pedagógustársunkat

2014. január 18-án, szombaton délelőtt

egy fórumra az iskola jövőjéről, melynek tervezett programja:

.

08:30 – 09:00 Épületbejárás

(Tessedik Sámuel utca 2.)

09:30 – 10:00 Tájékoztatás az elképzeléseinkről

(Mincsik István, Fazekas József Szeverin

10:00 – 12:00 Beszélgetések „world café” jelleggel az iskolaépülettel kapcsolatos

pedagógiai, műszaki, tervezési, pénzügyi, jogi és egyéb felmerülő kérdésekről.

12:00 – 12:30 Tapasztalatok összegzése

12:30 – Közös ebéd

.

Ezen a fórumon szeretnénk tájékoztatást adni és egyben tájékozódni is. A fórum lehetőséget biztosít az iskolaépülettel kapcsolatos kérdés minden irányból történő alapos és részletes megbeszélésére, kérdések és kételyek, vélemények és ötletek, lehetőségek és realitások megfogalmazására, megvitatására.

A részletes tájékoztató anyagokat mindenki e-mailben is megkapja, valamint a bejárati ajtó mellett nyomtatott formában is megtalálhatóak, kérjük, olvassátok el!

Bizonyára már mindenki tudja, hogy a január 24-i közgyűlésen egy olyan döntést kell együtt meghoznunk, amely hosszú távon meghatározza a Gödöllői Waldorf Iskola jövőjét.

Reméljük, hogy minél többen eljöttök a fórumra és a közgyűlésre is, hiszen közös felelősségünk, hogy merre megyünk tovább az úton, és közös erőre lesz szükségünk ahhoz, hogy álmainkat meg tudjuk valósítani.

* A Fórum után ebédet és mindkét alkalommal gyerekfelügyeletet is biztosítunk annak érdekében, hogy minél nagyobb legyen a részvétel!

A Tanári Konferencia és az Egyesület Vezetősége