Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

JÓ HÍR!

2015. január 15.

Ezúton tesszük közzé a Magyar Waldorf Szövetség ügyvezetőjének december 15-i levelét, mely szerint 2015-ben továbbra is a jelenlegi állami támogatás 100%-át kapjuk intézményeink működtetéséhez:

„Kedves Barátaink!

Ma délután elfogadta az országgyűlés a 2015. évi költségvetési törvényt. Sokan kerestetek aggódva a hvg.hu-n megjelent cikk miatt, amelyben az AME arról ír, hogy mégis benne hagyták a javaslatban a 25%-os megvonást. Mindenki megnyugodhat, nincs szó ilyesmiről, nincs megvonás, 2015-ben is a jelenlegi 100%-ot kapjuk!

Az AME tévedésére talán az adhatott okot, hogy lehet, hogy nem ismerik az országgyűlés honlapjának azt a mechanizmusát, hogy az eredetileg benyújtott törvényjavaslat szövege mindvégig változatlan marad a javaslat főoldalán, a módosító javaslatok, a bizottsági és az összesített javaslatok pedig egy külön oldalon találhatók. Ezek az eredeti dokumentummal együtt érvényesek.

Az egységesített változatot csak a végszavazás előtt készítik el. Itt olvasható, ezt fogadta el ma a parlament: http://www.parlament.hu/irom40/01794/01794-0561.pdf

Németh Ági hamarosan készít egy részletes tájékoztatót a törvényről, küldöm, amint elkészül.

Üdvözlettel:
Szabó Zoltán
ügyvezető”