Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

Hőscincér táborok 2017

2017. június 30.

Kedves Régi és Leendő Hőscincér Táboros családunk!

Már nagyon készülünk, hogy idén is boldogító élményekkel gazdagítsunk Benneteket!
Három tábort szervezünk a szokott helyen (a Fóti Waldorf Iskolában), a szokott minőségben, és szeretettel.
Néhány képpel szeretnénk visszaidézni a korábbi táborok hangulatát:

Turnusaink:

Július 10-14. Hőscincér Természetismereti Élménytábor – állatbemutatók, állatsimogató, terepi foglalkozás, patakozás, sok újdonság, kézművesség, állatkert-látogatás (ovis és iskolás csoport, 4-6 és 7-13 éveseket is várunk ide)

Július 17-21. Lovas-alkotó tábor – ismerkedés, barátkozás a lovakkal, ló ápolás, fürdetés, lovaglás oktatás akár teljesen kezdő szinttől, földi munka Pat Parelli kommunikációs játékok tanítása a lovaknak. Különlegesen képzett lovakkal élménylovazunk. A délelőttöt a közeli lovardában töltjük, ebéd után vissza térünk az iskolába, nap végéig kézműves foglalkozás lesz. (ide iskolásokat várunk 6-15 éveseket)

Augusztus 6-12. Lovas-alkotó tábor – ez a tábor hasonló a júliusi lovas táborhoz, de ide egészen pici ovisokat is várunk, még több lovas játékkal, lóhoz szoktatással, a haladók szintjüknek megfelelő kihívásokkal. (ovis és iskolás csoport 4-6 és 7-15 évesek)

Kifejezetten művészi tábort lehetséges, hogy csak az őszi szünetre tervezünk, a program még szervezés alatt, az érdeklődőket később levélben tájékoztatjuk a részletekről.
Az áraink nem változtak, kedvezmények, jelentkezés itt: http://www.hoscincer.hu
A tavalyi fotókat hamarosan feltöltjük, és értesítünk benneteket.

Üdvözlettel:
Zsók Kata
szervező
+36202847576