Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

Horváth Györgyi

2011-ben érkeztünk a Gödöllői Waldorf Iskolába, gyermekem ekkor kezdte meg itt az első osztályt. Mindig is érdekeltek a közügyek, így nagy lelkesedéssel vettem részt a különböző közösségi fórumok és munkacsoportok munkájában, s ezek révén kaptam meghívást a Vezetőségbe.

Úgy érzem, hogy a jelenlegi „ötösfogatban” mindannyian különböző szempontokat és tehetségeket hordozunk magunkban, de ezek nagyon jól kiegészítik egymást és ettől jó együtt dolgozni. Örülök, hogy velük osztozom a vezetőségi teendőkben!

Biológus férjemmel és egyre cseperedő leányunkkal Gödöllő egyik szép parkos részén lakunk egy társasházban. Ha csak lehet, bringával járunk suliba. Jómagam is biológiával foglalkozom, biológiát tanítok kicsiknek, nagyoknak és kamaszoknak. Azon túl, hogy az erdők, rétek és patakok vonzanak, sokat töprengek a tanítás mesterségén is, ezért kíváncsiságból elkezdtem a solymári Waldorf-képzést.

Itt az elméleti és szellemi alapozáson túl nagyon tetszenek a művészeti foglalkozások, s most, hogy újra felfedezem ezeket, egyből rájöttem, hogy mindez tulajdonképpen már nagyon hiányzott.

Email: klaudia.wese@gmail.com
Tel.: (20) 581 7127