Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

Gyapjúkép-készítő délelőtt
és Alkotó Műhely

Gyapjúkép-készítő kézműves délelőtt

Gyapjúkép-készítő kézműves délelőttre hívlak Benneteket október 3-án, szombaton 9:00 órától a Gödöllői Waldorf Iskolába, amit az udvaron fogunk tartani, a fedett szaletli alatt.

Szeretném, ha közösen megtapasztalhatnánk az alkotás örömét és lehetőséget ajánlok az alapok elsajátítására. Egy őszi kép elkészítésére gondoltam, de természetesen az egyéni ötletek megvalósítására is van lehetőség, így érkezhetsz már kész elképzeléssel is, majd közösen kitaláljuk, hogy miként lehet megvalósítani.

A tanításban gyakran hangsúlyozzuk, hogy milyen fontos nemcsak a fej, hanem a kéz és a szív megszólítása is, hogy a világban teljes emberként tudjanak jelen lenni a gyermekek. Szerintem ezt a teljességet felnőttként is ápolni tudjuk magunkban az alkotó tevékenységek által.

A foglalkozás időtartama kb. 2,5-3 óra, költsége 5000 Ft, amelyben benne van az alapanyagok ára is.

Amennyiben szeretnél csatlakozni, kérlek jelezd minél hamarabb (személyesen vagy a lenti telefonszámon), mert a műhely min. 3 fő részvételével valósul meg!

Alkotó Műhely

Amennyiben a járvány-helyzet engedi, terveim közt szerepel egy Alkotó Műhely létrehozása is, ahol különböző kézműves technikákkal, alapanyagokkal ismerkednénk meg. A tematikát közösen alakítanánk annak függvényében, hogy mi érdekel Benneteket. Talán többször gondoltad már a gyermeked munkáit látva, hogy milyen jó lenne kipróbálni, megismerkedni a kötéssel, agyagozással, horgolással, festéssel, nemezeléssel, batikolással, babavarrással. Erre szeretnék lehetőséget ajánlani. Ötleteket is szívesen fogadok.

Úgy tervezem, hogy ezek az alkalmak remek hangulatú, önismereti, feltöltődést adó szociális események lesznek. Persze mindez a résztvevőkön is múlik.

Ha érdekel, kérlek jelezd az alábbi telefonszámon vagy keress meg a napköziben!

Györgypál Ildikó
Tel.: +36 20 339 8551