Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

Filmes vizsgafelvétel

Kedves gyerekek és szülők!

Ex-waldorfos diákként egy klassz rövidfilmes projekthez lenne szükségem a segítségetekre!

Farkas Áronnak hívnak, a Gödöllői Waldorf iskolába jártam, általánosban Balog Lehel, gimiben pedig Mirus Katrin osztályába. Idén jelentkeztem Magyarország legnagyobb filmes egyetemének, a Színház és Filmművészeti Egyetemnek az operatőr szakára. A felvételi utolsó fordulójában vagyok, ahol egy 3 perces kisfilm elkészítését kaptuk feladatnak – ebben lenne szükségem a segítségetekre.

A film egy csapat számháborúzó gyerekről szól, tehát a forgatásra elsősorban 5-8 osztályos gyerekek (szereplők, fiúk lányok vegyesen) jelentkezését várjuk! A részvételhez nem szükséges színészi előképzettség, vagy tapasztalat, inkább a térbeli tájékozódás, kreativitás – úgy gondolom, hogy ez a waldorfos gyerekeknek mindig is erőssége volt.

A forgatás június 15-én szombaton lesz egy Gödöllőhöz közeli erdőben, és a gyerekek számára egy 15:00-21:00-ig tartó, nem túl megterhelő, de izgalmas szabadtéri elfoglaltságot jelent.

Amit én adni tudok: jó hangulat, profi stáb, meleg étkezés a szereplők számára, inni-rágcsálnivaló és egy kis bepillantás abba, hogy hogyan áll össze egy ilyen projekt.

Jelentkezés:
Kérlek, ha a gyerekedet érdekli a projekt és szeretne jönni, akkor a slowpanther@gmail.com e-mail címre írjatok egy levelet, amiben jelzed a részvételi szándékot, illetve ha valamilyen kérdésed van, akkor azt is bátran tedd fel!
Ha van, az ételallergiát, vagy speciális étkezési szokást is kérlek, írjátok meg, hogy mindenkire oda tudjunk figyelni!
Ha szülőként szeretnél ott lenni a gyerekeddel a forgatáson, azt is jelezd, meg tudjuk oldani.

Ha érdekel a dolog, de nem vagy még biztos benne, akkor itt egy kis kedvcsináló az eddigi munkáimból:

2013-ban ballagó osztályunknak készített élő tablónk:

Egy vizsgafilm, amit húgom, Lizi (amúgy szintén Gödöllői Waldorfos) osztályával készítettünk:
https://youtu.be/5h7Zm29NWJM

Egy vodafone-os reklám forgatásán készített werkfilmem: