Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

Farsangi mulatságok iskolánkban

Hatodikosaink már lelkesen szervezik a diákok farsangi mulatságát, ami jelmezes bemutatókkal, vidám farsangi játékokkal február 22-én, pénteken reggel 8:00–12:00 óráig kerül megrendezésre az 1–5. osztályosok számára (a 7. és 8. osztályosoknak tanítóik külön programról gondoskodnak).

A felnőtteket pedig nagy szeretettel várjuk a rá következendő napon, február 23-án szombaton az iskolában 19.00 órától a farsangi pompába öltözött euritmia teremben! Lesz vidám játék, móka kacagás, a “Beugró”-hoz már el is lehet kezdeni szervezni a 4 fős csapatokat! Jelmez kötelező (akárcsak egy keménykalap és/vagy krumpliorr:), a legjobb jelmezbe öltözöttek értékes nyereményben részesülnek! Persze akinek még van bármi más ötlete, meglepetése, ne fogja magát vissza, örömmel fogadjuk! A hajnalig tartó tánchoz pedig újra DJ Akka (azaz Kőhalmi Ákos) keveri majd a jobbnál jobb zenéket, úgyhogy GYERTEK MINÉL TÖBBEN, hozzatok jókedvet, finom enni- és innivalókat is (mert azt esszük-isszuk, amit hozunk:), nagy örömmel várunk Benneteket, hogy végre magunk mögött hagyva a dolgos hétköznapok nyűgét-baját egy jó nagyot bulizhassunk együtt!