Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

Faluközi Éva — bemutatkozás

Kedves Ismerőseim!

A járvány következtében a tréneri munkámra a céges partnereim kisebbik része tart igényt, ezért úgy döntöttem, hogy az egyéni klienseim körét jelentősen bővítem. Fogadjátok szeretettel a bemutatkozásom.

Integrál pszichológiai tanácsadóként, mediátorként és coachként 15 éve vállalok segítő beszélgetéseket, kísérek embereket az önismereti folyamatukban civil és céges környezetben. Életvezetési kérdésekkel, legyen az párkapcsolati vagy munkahelyi probléma, illetve gyereknevelési kérdésekben fordulnak hozzám egyre többen azzal a céllal, hogy megismerjék önmaguk működését, rálássanak az ismétlődő dinamikájukra és segítségemmel ráleljenek a saját válaszaikra.

Kliensem közt egyaránt megtalálható a 18-22 éves korosztály, akik irányokat és erőforrásokat keresnek az induláshoz, a 30-40 évesek, akik az élet számtalan területén küzdenek a napi problémáikkal és szükségük van a segítő beszélgetésekre egy-egy folyamatuk kíséréséhez, ám nem ritka az sem, hogy valaki 50 év felett talál rám, amikor újra gondolja az életét és önmaga is bizonytalan, mire van épp szüksége a továbblépéshez.  Nők és férfiak egyaránt fordulnak hozzám, így az a segítő vagyok, aki a női csoportok helyett gyakran tart párkapcsolati mediációt, egyéni munkában pedig bárkit kísérek, aki mentális értelemben a kompetencia határaimon belül van.

Évek óta úgy dolgozom, hogy az első alkalom beszélgetése díjmentes, ezért a konzultációt követően az érzéseidre hallgatva biztonsággal eldöntheted, hogy szeretnél-e velem egy rendszeres folyamatmunkában részt venni. Személyes találkozóra és online beszélgetésre egyaránt jelentkezhetsz.

Megtisztelsz, ha a bizalmadba fogadsz és megkeresel, köszönettel fogadom, ha ajánlasz azoknak az ismerőseidnek, akiknek szüksége lehet az általam nyújtott támogatói légkörre.

Faluközi Éva
Önismereti mentor
Lovász Barnabás (21), Krisztián (12) és Izabella (10) édesanyja

+36 20 349 5764
falukozieva.hu
eva.falukozi@gmail.com