Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

ÉlésKamra bolt

2015. szeptember 30.

Rólunk:

Egy új kezdeményezéshez invitálunk benneteket, mellyel az ikladi Értelmi Sérültek Gyöngyház Egyesületének közössége szociális szövetkezet formájában kíván vállalkozásával munkahelyet teremteni, úgy, hogy tevékenységével környezete hasznára legyen és a Szederfa Otthon fenntartásában társszervezetként támogatást nyújtson.

A Szederbokor Szociális Szövetkezetben TÁMOP projekt keretében ÉlésKamra boltot nyitottunk Gödöllőn, a városközpont közelében, ahol jó minőségű élelmiszereket igyekszünk alacsony áron értékesíteni illetve itt lehet a Gyöngyház Egyesület lakói által készített ajándéktárgyakat megvásárolni. A boltban profilbővítésen gondolkozunk, kellő erőforrás esetén elindítunk egy adományboltot, melynek során a feleslegessé vált tárgyakat (bútorokat, ruhákat, könyveket. stb.) alacsony áron közvetítjük újabb gazdájához.

Emellett tésztakészítő műhelyet indítottunk, tésztáink a közeli Első Pesti Malom lisztjeiből készülnek, így tudjuk biztosítani a jó minőséget. Munkatársaink lelkiismeretesen végzik a dolgukat, csak olyan tésztát adnak át értékesítésre, amit ők maguk is szívesen megennének.

Vannak kézzel gyártott tésztáink (metéltek, kis- és nagykocka), és vannak kis kapacitású géppel készített termékeink (formázott tészták). Nem használunk tojást semmilyen formában, három féle lisztből készítünk jelenleg tésztát: Búzafinomliszt, Durum, és Teljes kiőrlésű búzaliszt. A liszthez bevizsgált, jó minőségű ivóvizet adunk, és egy kevés olíva olajat. Termékeink adalékmentesek!

Próbáljátok ki termékeinket, illetve vásároljatok az ÉlésKamrában! (Gödöllő, Szőlő u.14. – Szilhát és Bajcsy-Zsilinszky utca folytatásában)!

A mellékelt szórólapon találtok ízelítőt a bolt kínálatából, illetve megtaláljátok az elérhetőséget. A nyitvatartási idő rövidesen a délelőtti órákra is kiterjed és most már kaphatók a szövetkezet tésztái is.
szederfa_szorolap

 

A szórólap megtekinthető/letölthető pdf formátumban, a linkre kattintva:

Szederbokor Éléskamra szórólap