Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

„Csongor és Tünde” a MAJKI BIOFESZTIVÁLON

„Játékos kedvű tanárok és meg nem rettenő diákjaik közös játéka Vörösmarty Mihály: Csongor és Tünde című drámai költeménye alapján. Két ragyogóan tiszta fiatalember kalandja a boldogságkeresésben egy olyan mesevilágban, ahol az Éj és Mirígy, Ledér; Balga és Ilma; Kurrah, Berreh és Duzzog – a három ördögfi és három nagytudású ember: a Tudós, a Fejedelem és a Kalmár adják kézről kézre őket. Útjuk során sokat látnak, hallanak, tapasztalnak; van, hogy nem hisznek a fülüknek, vagy elnézően mosolyognak, esetleg értetlenül csodálkoznak mindazon, ami velük történik – és mégis töretlenül mennek az úton egymás és a rájuk váró élet felé.”

Nagy örömmel fogadtuk a Majki Biofesztivál szervezőinek felkérését, akik hallottak az előadásunkról. Már ki is választottuk a nyári szünetben a helyszínt egy mesés ősfákkal teli parkban, az ámulatba ejtő Kamanduli Remeteség rendházainak közvetlen szomszédságában.

Számunkra izgalmas kihívás és végre újra együtt játszhatunk!

Szeretettel várunk mindenkit, aki egy szép vasárnapi kirándulást tervez egy szellemiségünkhöz illő, érdekesnek ígérkező programra!

Csongor-es-Tunde_2013-09-22-MAJK_web

Szereplők: 

Csongor:.....Begala Dániel 

Tünde:.......Nagy Zsófia 

Balga:.......Szalai Imre 

Ilma:........Hanczár Angéla 

Mirígy:......Kecskés Judit 

Kurrah:......Planicska-A. Eszter 

Duzzog:......Buga Emő 

Berreh:......Buth Viki 

Ledér:.......Benson Barbara 

Kalmár:......Mirus Katrin 

Fejedelem:...Mincsik István 

Tudós:.......Kolinger Margó

Éj:..........Györgypál Ildikó  
 
Rendezte: Buga Emő és Kecskés Judit

A plakátot Begala Dániel készítette