Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

Csinták kicsiknek, nagyoknak &8211; kedvezmény + támogatás Waldorf iskoláknak

Kedves Szülőtársak,

Kedvezmény nektek és támogatás az iskolának.

Sokan ismertek bennünket, és talán azt is sokan tudjátok, hogy az út, hogy a Csinták (gyümölcstekercsek és tölcsérek csinta.hu) a boltok polcaira jussanak szorosan összekötődött a Waldorfos közösség tagjaival. Konkrétan egy Adventi sokadalom a Kékvölgy iskolában volt az első lépése a Csintáknak a nagyvilág felé : ) A fogadtatás, amennyire a gyerekek szerették, örültek neki adta a löketet és inspirációt a tovább lépéshez. Voltak akik a fotózásban, a designban segítettek, de legtöbb munkatársunk, tulajdonostársunk is vagy a Waldorfos közösségből került ki, vagy ottani kapcsolatból talált ránk. A Regiben négyen vagyunk tulajdonsok és a főfotósunk – Kóczán Gábor és még ki tudja mi várható:).  Még ezer szálon folytathatnám, hogy hogyan szövődött össze a cég a Waldorffal. Például, hogy Regis diákok jöttek hozzánk a projekt hét keretében megtapasztalni, hogy hányféle munkafolymatból áll egy ilyen vállalkozás. Itt született az „Alattam a föl, felettem az ég, bennem a Csinta” szlogen.

Most egy olyan KUPON rendszert szeretnénk elindítani, amiben valamennyit vissza is adhatunk az iskoláknak támogatásként. A Regin mutatnám be a rendszer lényegét:

Aki a weboldalon www.csinta.hu vásárol tőlünk, és  a waldorf kuponkódot használja 5%-os kedvezményt kap a Csinta vásárlások után. Ha a regi kuponkódot használja, akkor az 5%-os saját kedvezmény mellé a Csinta rendelés értékének +5%-át az iskolának fogjuk átutalni.  Tehát 5%-kal kevesebbet fizet a másik 5%-ot pedig mi utaljuk adományként. Az iskoláknak az adományokat 3 ill 6 havi elszámolásban fogjuk elküldeni, amit a honlapunkon is látni fogtok. Örömmel alakítunk ki ilyen rendszert más Waldorfokkal, akár külföldön is, ha ezt szívesen megosztjátok, vagy küldötök kontaktokat, annak örülünk.

Úgy érezzük, hogy az értékek, amiket képviselünk a termékek előállításánál  (csak gyümölcs és semmi más), a munkafolyamatoknál, és a munkatársakkal való együttműködésben jól kapcsolódnak az értékekhez, amiket a  Waldorfos közösségben is megélünk.

Hívjatok írjatok, ha bármi kérdésetek van

A nap mindig süt : )

Vámos Eszter
+36 70 451 6449