Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

Családi Szervező NAPTÁR
2 0 1 4

2014. május 31.

Egyesületünk idén is szeretné megörvendeztetni közösségünket, barátainkat és ismerőseinket – a tavaly nagy sikert aratott – CSALÁDI SZERVEZŐ NAPTÁRRAL. A művészeti kivitelezést hosszas vívódás előzte meg, míg végül most is a gyönyörű táblarajzok mellett döntöttünk. Skoda Merci az egész tanévben nyitott szemmel járt és lencsevégre kapta a műalkotásnak is beillő osztálytanítói remekműveket. A grafikai kivitelezés ez alkalommal is Kecskés Zoltán igényes, kreatív munkája.

Fogadjátok szeretettel!

Átvehető Mincsik Krisztina gazdasági ügyintézőnél (hétfő kivételével) iskolánkban a földszinti irodában. Nagyobb példányszámban megrendelhető telefonon: (20) 5000 889 vagy e-mailben: mincsik.krisztina@gmail.com

Ha ismertek olyan szervezetet, közösséget, akit érdemesnek tartotok nagyobb példányszámmal támogatni, jelezzétek ezt is Krisztinánál!

KARÁCSONYI AKCIÓ keretében itt lesznek kaphatóak tavaly készített karácsonyi KÉPESLAPJAINK, a MESEKÖNYVÜNK – Jakob Streit: A rózsás ház – és közösségünk újsága, az újra megjelenő DIÓHÉJ!

Waldorf-Naptár-2014_preview-web1