Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

CSALÁDI NAPTÁR 2024

2024. január 31.


Kedves Barátaink, kedves Érdeklődők!

 

A november 25-én megrendezendő Őszi Bazárunkra jelentettük meg nagy népszerűségnek örvendő Családi Naptárunkat, immáron 12. alkalommal.

A hónapok illusztrációjaként most is tanáraink kimeríthetetlen fantáziával és kreativitással készített táblarajzaiból válogattunk. Köszönjük a míves alkotásokat Buth Viktóriának, Farkas Éva Józsának, Kőhalmi Ákosnak, Rábel Nagy Ágnesnek, Richter Beatricenek és Ujj Boglárkának.
A táblarajzokról készített remek fotókat Kádár-Éliás Anikó, Skoda Mercédesz és Vanczer János szülőtársainknak, a művészi grafikai kivitelezést pedig Kecskés Zoltánnak köszönhetjük,
aki most is rengeteg egyedi megoldással tette varázslatossá kiadványunkat.

A nagy érdeklődésnek köszönhetően naptárunk jórészt már gazdára talált, de maradt még néhány példány, így aki szeretne, hozzájuthat a lent közzétett helyeken.

Fogadjátok szeretettel, használjátok örömmel!
.

A megvásárlásra az alábbi lehetőségeket kínáljuk:

 • Iskolánkban a gazdasági és a titkársági irodán;
 • Gödöllőn a Csudadió boltban a Városi Piac melletti Fészek üzletházban (Nyitvatartás: szerdától péntekig 10:0017:30, szombaton 9:0012:00 óra, fizetés csak készpénzzel!);
 • A Göllner Mária Regionális Waldorf Gimnáziumban Bereczki Andrea iskolatitkárnál (iskolatitkar@prwk.hu);
 • Budapesten a Waldorf Házban (1075 Budapest, Asbóth u. 17.) Gaál Judittal való előzetes egyeztetés után, (tel.: +36 30 425 9431, e-mail: gaal.judit@waldorf.hu);
 • A távolabbi érdeklődők megrendelhetik az alábbi űrlap kitöltésével: https://forms.gle/XNLmqUxcB9rGaiix8, ezután csomagküldő szolgálattal tudjuk eljuttatni a megrendeléseket, melynek költségei a megrendelőt terhelik. A naptár (ill. naptárak) és a küldés díját kérjük előre utalni az űrlapon megadott számlaszámra.
 • Ezen túl személyesen lehet egyeztetni az egyéb átvételi lehetőségekről
  Mincsik Krisztina (tel.: +36 20 339 8556, e-mail: mincsik.krisztina@gmail.com)
  és Kecskés Judit (tel.: +36 20 339 8594, e-mail; kecskesj@waldorfgodollo.hu) munkatársainkkal,
  mivel a legjobb megoldás továbbra is a távolabbi érdeklődők számára, hogy ha egy közös ismerősön keresztül jutnak el mindenkihez a példányok.