Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

CSALÁDI NAPTÁR 2022

2022. január 31.

Kedves Barátaink, kedves Érdeklődők!

Örömmel adjuk hírül, hogy iskolánkban a 2021. november 20-án megrendezendő Őszi Bazárunkra jelentetjük meg a nagy népszerűségnek örvendő Családi Naptárunkat! A hónapok illusztrációjaként hagyományunkhoz híven most is a mesébe illő táblarajzokat választottuk tanítóinktól, valamint idei különlegességként negyedikes diákjainktól.

Köszönjük a míves alkotásokat tanárainknak: Györgypál Ildikónak, Kőhalmi Lucának, Kőhalmi Ákosnak, Rábel Nagy Ágnesnek, Ruszkay Andreának, Steiner Melindának, Ujj Boglárkának, valamint 4.-es diákjainknak! 

A táblarajzokról készített remek fotókat Skoda Mercédesznek, a művészi grafikai kivitelezést pedig Kecskés Zoltánnak köszönhetjük.

A tavalyi várakozáson felüli nagy érdeklődésnek köszönhetően idén újra nagyobb példányszámmal készültünk, így reméljük, mindenkihez eljut majd, aki várja és számít rá!
.

A megvásárlásra az alábbi lehetőségek közül lehet választani (november 20. után):

 • A Gödöllői Waldorf iskolában a gazdasági irodában és a titkárságon;
 • Gödöllőn a Fészek üzletházban a Csudadió boltban a Városi Piac mellett (2100 Gödöllő, Szabadság u. 5.);
 • A Göllner Mária Regionális Waldorf Gimnáziumban Bereczki Andrea iskolatitkárnál (iskolatitkar@prwk.hu);
 • Budapesten a Waldorf Házban (1075 Budapest, Asbóth u. 17.) Gaál Judittal való előzetes egyeztetés után (tel.: +36 30 425 9431, e-mail: gaal.judit@waldorf.hu);
 • A távolabbi érdeklődők megrendelhetik az alábbi űrlap kitöltésével, ezután postai vagy csomagküldő szolgálattal tudjuk eljuttatni a megrendeléseket, melynek költségei a megrendelőt terhelik.
  A naptár (ill. naptárak) és a küldés díját kérjük előre utalni az űrlapon megadott számlaszámra:
  https://forms.gle/XNLmqUxcB9rGaiix8
 • Ezen túl személyesen lehet egyeztetni az egyéb átvételi lehetőségekről
  Mincsik Krisztina (tel.: +36 20 339 8556, e-mail: mincsik.krisztina@gmail.com) és
  Kecskés Judit (tel.: +36 20 339 8594, e-mail: kecskesj@waldorfgodollo.hu
  munkatársainkkal,
  mivel a legjobb megoldás továbbra is a távolabbi érdeklődők számára, hogy ha egy közös ismerősön keresztül jutnak el mindenkihez a példányok.


Fogadjátok szeretettel, használjátok örömmel!