Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, hogy egészen a gondolatokba és érzületekbe menően a jót, az igazat, a szépet és a bölcset utánozó lénnyé lehessen.

Rudolf Steiner

CSALÁDI NAPTÁR 2020

2020. január 31.

Kedves Barátaink!

Nagy örömünkre sokan keresik már a Családi naptárunkat, amit hagyományainkhoz híven idén nyolcadik alkalommal jelentetünk meg az Adventi Bazárunkra. A hónapok illusztrációjaként most is tanáraink a mesébe illő táblarajzait választottuk, melyeknek sorát ez alkalommal kibővítettük egy régi diákunk alkotásával is.

Köszönjük a míves alkotásokat tanárainknak: Balog Lehelnek, Freigang Krisztiánnak, Györgypál Ildikónak, Kovács Klaudiának, Kőhalmi Ákosnak, Mincsik Istvánnak, Rábel Nagy Ágnesnek, Richter Beatricenek, Ruszkay Andreának, és Gorácz Anna régi diákunknak!

A táblarajzokról készített remek fotókat Skoda Mercédesznek, a művészi grafikai kivitelezést pedig Kecskés Zoltánnak köszönhetjük.

Fogadjátok szeretettel, használjátok örömmel!

Megvásárolható személyesen:

  • Adventi Bazárunkon a fabatka árusoknál;
  • iskolánkban Mincsik Krisztina munkatársunknál (tel.: 20 339 8556, email: mincsik.krisztina@gmail.com);
  • Gödöllőn a Fészek üzletházban a Városi Piac mellett (2100 Gödöllő, Szabadság u. 5.);
  • Budapesten pedig a Waldorf Házban (1075 Budapest, Asbóth u. 17.) Gaál Juditottal való előzetes egyeztetés után, tel.: 30 425 9431.

Továbbá megrendelhető az alábbi megrendelő lap kitöltésével: Naptár megrendelő lap